No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 286. Dimecres, 30 de juny del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Startup Capital, l’impuls per a la teva startup tecnològica
 

Fa temps que l’aplicació de tecnologies com la intel·ligència artificial, la robòtica o la biotecnologia són més al centre que mai i una necessitat vital per garantir el futur (i també el present) de les empreses grans i petites.

Fruït d’aquesta revolució, aquests dies no només ha tornat el MWC a Barcelona sinó que també ho ha fet l’ajut Startup Capital d’ACCIÓ, un impuls directe de fins a 75.000 euros per a les startups de recent creació i amb tecnologia pròpia.

Startup Capital és l’empenta ideal per finançar actuacions sorgides del pla de negoci inicial, des de l’administració i la contractació de personal, la inversió en equipament o el desenvolupament i la comercialització dels productes i serveis.

Durant els darrers anys, aquest ajut ha permès a un bon grapat d’empreses emergents superar les etapes inicials per iniciar el camí del creixement. Dues d’aquestes són les startups tecnològiques Camaleonic Analytics i IZI Recording Together.
Repassa la seva experiència:

 
 

Camaleonic Analytics

Intel·ligència artificial per mesurar en temps real l’impacte de la publicitat en esdeveniments esportius.

 

IZI Recording Together

Una app que crea vídeos de concerts amb més de 200 càmeres a la vegada.

 
 

La convocatòria 2021 és oberta fins el 28 de juliol. No esperis més i sol·licita l’ajut!

SESSIÓ DE PRESENTACIÓ

Reserva’t el 5 de juliol i descobreix tots els detalls de l’ajut Startup Capital durant la jornada de presentació. Inscriu-t'hi ara!

 
No t'ho perdis
 
INNOTEC,
cofinancem el
teu projecte R+D
 
 

Tens un projecte d’R+D entre mans? L’ajut INNOTEC, dirigit a projectes col·laboratius entre empreses i centres acreditats TECNIO, et pot subvencionar fins un 70% del seu cost. Sol·licita l’ajut abans del 30 de juliol,
informa-te’n!

 
 
 
Busquem proveïdors internacionals del sector farmacèutic i veterinari
 
 

Coneixes el servei Meet the buyer? En una de les seves convocatòries, et posem en contacte amb un dels grans distribuïdors de productes farmacèutics i veterinaris dels Emirats Àrabs Units.
Inscriu-t’hi abans del 9 de juliol i reuneix-te amb l’empresa!

 
 
 
 
Descobreix
 
Més de 16.000 empreses del sector TIC a Catalunya
 
 

El sector de les TIC a Catalunya va augmentar fins a les 16.711 empreses l’any 2020. Una indústria imprescindible que ha crescut un 17% des del 2016 i que genera 129.000 llocs de treball.
Repassa les dades clau del nou informe d’ACCIÓ.

 
 
 
Guia de compra pública d’innovació
 
 

Què en saps de la compra pública d’innovació? Descobreix-ne les característiques principals, les polítiques públiques que l’impulsen, els processos per accedir-hi i les grans oportunitats de negoci que se’n generen.
No t’ho perdis!

 
 
 
 
Agenda
 
 
  Missió empresarial virtual a la Fira ITS World Congress d’Hamburg
 
Inscripcions fins al 02/07/2021
En línia
 
 
 
 
Presentació de l’ajut
Startup Capital
 
05/07/2021
En línia
 
 
 
Oportunitats
d’innovació oberta
 
07/07/2021
En línia
 
 
 
Ajuts i acreditacions
 
veure més ajuts >
 
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, “ ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.