No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 287. Dimecres, 14 de juliol del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
El nou International eTrade: Fes el salt definitiu cap a la venda on-line internacional
 

Ja ho has sentit moltes vegades: “El futur de les teves exportacions passa per les vendes en línia”. Potser et sembla un tòpic o un consell intranscendent, però és més vital que mai.

Les empreses exportadores que han transformat la seva presència digital o han definit una nova manera de relacionar-se amb els seus clients són les més competitives.

Des d’ACCIÓ hem fet créixer el servei International eTrade per donar-te totes les eines que la teva empresa necessita.

 
 
eTrade Upgrade: Formacions per fer el salt

De la mà d’experts de primera línia, t'oferim dos cursos de capacitació gratuïts per crear un nou pla de venda on-line internacional. Sol·licita el teu!

· Màrqueting i comunicació digital internacional
· Empreses industrials i de serveis B2B

 
 
 
Activa l’estratègia amb les Oficines Exteriors

Tens una estratègia digital definida? T’agradaria arribar a nous mercats? ACCIÓ posa a la teva disposició el coneixement local i especialitzat de les seves Oficines Exteriors per donar-te tot el suport en la implementació de l’estratègia. Validació del mercat, anàlisi de barreres, adaptació del producte i molt més!

 
 
 

Vols conèixer dos casos concrets? Les empreses catalanes FEDE i Picvisa són dues empreses internacionalitzades que treballen per millorar la seva presència al món i de manera on-line. No et perdis la seva experiència!

 
 

A més de la formació i el suport de les Oficines Exteriors, també disposes de sessions obertes periòdiques i assessorament per impulsar el teu negoci on-line a nous mercats.

Aprofita l'impuls de l'International eTrade i activa els teus canals on-line per ampliar les teves vendes internacionals!

 
No t'ho perdis
 
Descobreix el sector de la robòtica a Corea del Sud i Dinamarca
 
 

Vols conèixer de primera mà les tendències que definiran el futur de la robòtica? Connecta amb les solucions més punteres d’automatització i robòtica industrial a Corea del Sud i Dinamarca en un nou Diruptour virtual.
No t’ho perdis!

 
 
 
INNOTEC,
cofinancem el teu
projecte d’R+D
 
 

Tens un projecte d’R+D entre mans? L’ajut INNOTEC, dirigit a projectes col·laboratius entre empreses i centres acreditats TECNIO, et pot subvencionar fins un 70% del seu cost. Informa-te’n i sol·licita l’ajut abans del 30 de juliol!

 
 
 
 
Descobreix
 
Startup Capital, un impuls per a les startups tecnològiques
 
 

Proppos, Dinbeat i Astrea Materials són tres de les startups beneficiàries de l’ajut Startup Capital, una empenta de 75.000 euros a fons perdut. Descobreix la seva experiència i com els va ajudar a afrontar les fases inicials de l’empresa.

 
 
 
Catàleg de solucions en economia circular a Catalunya
 
 

El Catàleg de solucions d’economia circular a Catalunya inclou un centenar de solucions actualitzades adreçades a superar els grans reptes de la societat en sectors com l’alimentació, la salut o la indústria 4.0, entre d’altres. Descobreix-lo!

 
 
 
 
Agenda
 
 
  Transformació
empresarial per
afrontar la disrupció
 
22/07/2021
En línia
 
 
 
 
Programes
de suport a
la indústria
 
15/07/2021
En línia
 
 
 
Disruptour virtual del sector de la robòtica amb Dinamarca i Corea
 
Inscripcions fins al 23/07/2021
En línia
 
 
 
Missió virtual a
la fira Formnext
 
Inscripcions fins al 23/07/2021
En línia
 
 
 
Disruptour virtual
The Future of Mobility
 
Inscripcions fins al 31/07/2021
En línia
 
 
 
Techmeetings Corporates França: Circular Economy
 
Inscripcions fins al 15/09/2021
En línia
 
 
 
Incoterms 2020:
La precisió minimitza el risc
 
17/09/2021
En línia
 
 
 
Brokerage Event Green Days
a la fira Pollutec
 
Inscripcions fins al 20/09/2021
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, “ ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.