No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 288. Dimecres, 28 de juliol del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
12 articles per inspirar-te i mirar endavant aquest estiu
 

Venim d’uns mesos intensos, de canvis accelerats i d’avançar plegats cap a noves iniciatives engrescadores. Durant aquest primer semestre hem fet un pas endavant en la venda on-line internacional, hem conegut tecnologies, sectors i països a través de jornades temàtiques i nous informes estratègics i hem descobert com accedir als fons europeus de recerca i innovació.

Per seguir avançant a nous projectes, et proposem parar un moment, respirar, i aprofitar els continguts que durant aquests mesos hem publicat al Banc de coneixement d’ACCIÓ: articles, informes i noves idees per afrontar el futur amb noves visions.

 
 
Horizon Europe, tot el que has de saber
 
Brexit: Descobreix els detalls de l’acord
 
La millora de les exportacions a través dels canals digitals
El sector de les TIC a Catalunya
Tres empreses impulsades per l’Startup Capital
Anàlisi del Barcelona & Catalonia Startup Hub 2020
La Indústria 4.0 a Catalunya
Les Digital Soft Skills per liderar el canvi
L’audiovisual a Catalunya
Les ciències de la vida a Catalunya
5 idees per invertir en la transició ecològica
Podcast Més Europa: Els secrets de les relacions comercials
 
No t'ho perdis
 
Formació per fer el salt a la venda on-line internacional
 
 

T’agradaria millorar la teva estratègia d’internacionalització on-line? ACCIÓ t’ofereix dues formacions gratuïtes amb experts per conèixer noves eines i metodologies pel disseny d’un pla de vendes internacionals a través dels canals digitals. Informa-te’n i participar-hi!

 
 
 
Missió virtual: Descobreix el futur de la mobilitat
 
 

Vols conèixer de primera mà els reptes de futur de la mobilitat? No et perdis aquest disruptour virtual on startups i grans empreses internacionals del sector ens explicaran els seus models d’innovació oberta i disrupció i les tecnologies que ho faran possible. Descobreix-lo!

 
 
 
 
Descobreix
 
Tecnologies estratègiques: Riscos per al futur de la UE
 
 

La digitalització i la necessitat d’avançar cap a un món més sostenible suposen un gran repte per la Unió Europea: el Vell Continent té dificultats d’accés a les matèries primeres per crear les tecnologies necessàries. Repassa les dades clau a l’informe d’ACCIÓ!

 
 
 
L’experiència, clau en la inversió en ciències de la vida
 
 

Albert Zamora, cofundador del venture builder BHV Partners, parla d’estratègies de finançament i del paper que tenen els stakeholders en el procés de captació de capital de les startups del sector de les ciències de la vida. Recupera la sessió!

 
 
 
 
Agenda
 
 
Techmeetings Corporates França: Circular Economy
 
Inscripcions fins al 15/09/2021
En línia
 
 
 
Incoterms 2020:
La precisió minimitza el risc
 
17/09/2021
En línia
 
 
 
Curs Indústria 4.0: Com abordar els reptes de la digitalització empresarial
 
Inscripcions fins al 04/10/2021
En línia
 
 
 
AJUTS I ACREDITACIONS
 
veure més ajuts >
 
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, “ ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.