No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 289. Dimecres, 8 de setembre del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Clusters Day 2021:
El dia de la revolució de les empreses amb propòsit
 

Vols fer de la teva empresa una organització amb propòsit? Quin és el paper del valor compartit en ple segle XXI?

Catalunya és pionera al món en l’impuls del valor compartit entre les empreses d’un clúster a través del model B Corp: l’eina de referència que acredita les organitzacions que estan construint una economia més sostenible i inclusiva.

Cada vegada més, les empreses han de mirar més enllà del seu compte de resultats i valorar el seu impacte al món en aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o el medi ambient.

Et presentem la primera edició del Clusters Day, una jornada imprescindible que donarà a conèixer l’experiència d'empreses catalanes (Original Buff, Grup Enplater i Sorigué) en la implantació del valor compartit com a pal de paller de la seva estratègia.

A més, també tindràs l’oportunitat de saber com esdevenir una empresa B Corp i d’escoltar la visió de Patagonia, un dels exponents globals d'empreses activistes.

Suma’t a la revolució de les empreses amb propòsit i no et perdis el primer Clusters Day!

 
No t'ho perdis
 
Els ajuts Next Generation,
a un sol clic
 
 

Els ajuts Next Generation són un dels instruments més ambiciosos de la Unió Europea per finançar la recuperació econòmica. A través del Cercador d’ajuts i serveis d’ACCIÓ pots descobrir totes les convocatòries empresarials obertes. Repassa-les ara!

 
 
 
Torna
l’Exponential Day
 
 

Alex Osterwalder, referent mundial de la transformació de models de negoci, serà el keynote speaker de la tercera edició de l’Exponential Day d’ACCIÓ, l’esdeveniment més important de la disrupció empresarial a casa nostra. T’ho perdràs?
Inscriu-t’hi ara!

 
 
 
 
Descobreix
 
Les exportacions
catalanes, a l’alça
 
 

Les vendes catalanes a l’exterior han registrat 39.384 milions d’euros durant el primer semestre de 2021, una xifra que supera els nivells previs a la crisi provocada per la covid-19 amb un creixement del 6,2% en comparació el 2019. Descobreix-ne més!

 
 
 
Com expandir-se a
l’Amèrica Central
 
 

L’empresa catalana Criteria s’introdueix al continent americà amb la comercialització d’una plataforma d’e-learning. Saps que per aconseguir-ho aquesta pime ha comptat amb el suport de l’Oficina Exterior a Panamà i del Supplier Search Service? No et perdis la seva experiència!

 
 
 
 
Agenda
 
 
  Esmorzar de finançament:
Què he après dels èxits?
 
21/09/2021
En línia
 
 
 
 
  JUMPSTARTER 2022.
Alibaba Entrepreneurs Fund
 
23/09/2021
En línia
 
 
 
 
Incoterms 2020: La precisió minimitza el risc
 
17/09/2021
En línia
 
 
 
Disruptour virtual del
sector salut amb
Silicon Valley i Nova York
 
Inscripcions fins al 22/09/2021
En línia
 
 
 
Curs Indústria 4.0: Com abordar els reptes de la digitalització empresarial
 
Inscripcions fins al 04/10/2021
En línia
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, “ ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.