No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 290. Dimecres, 22 de setembre del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Exponential Day #3, reserva’t un lloc
entre les empreses líders del futur
 

Torna l’Exponential Day, l’esdeveniment de referència en disrupció i transformació empresarial de Catalunya.

En aquesta tercera edició, en format 100% virtual, t’inspiraràs amb les empreses catalanes més disruptives, coneixeràs les tendències que ho estan canviant tot i faràs networking com mai l’havies fet abans.

Volem que comencis a parlar de disrupció en primer persona. Vols ser una de les empreses líders del futur? Reserva’t l’1 d’octubre!

 
 
Catalonia Exponential Leaders

L’Exponential Day és una oportunitat per conèixer qui són els Catalonia Exponential Leaders i l’experiència de quatre d’aquestes empreses que ho estan capgirant tot: Advanced Air Mobility, Quilimanjaro, SEAT:CODE i Zyrcular Foods.

 
 
 
Construeix una empresa invencible

Alex Osterwalder, referent mundial de la transformació empresarial, no ens deixarà indiferents. Ens sacsejarà i ens farà actuar. Aprendràs a transformar una empresa de manera constant per construir models de negoci superiors.

 
 
 
La visió més disruptiva

Si una cosa empeny al teixit empresarial a reinventar-se, són les disrupcions tecnològiques que ho estan canviant tot. El provocador d’innovacions Alfons Cornella ens explicarà quines són aquestes tendències globals i les empreses que ja les apliquen.

 
 
 
Networking intel·ligent per connectar amb la disrupció

L’Exponential Day #3 també és networking i el faràs com mai l’havies fet abans: a través de la intel·ligència artificial per connectar amb els participants més interessants.

 
 

No et perdis l’Exponential Day #3, reserva’t un lloc entre les empreses líders del futur.

 
 
No t'ho perdis
 
Participa al pitch més
gran de Catalunya
 
 

Vols impulsar la teva startup? Busques finançament? Presenta la teva startup a l’ACCIÓ Startup Forum i sigues una de les 24 startups que faran el seu pitch davant d’un nombrós públic format per emprenedors i inversors.
Inscriu-t'hi abans del 27 de setembre!

 
 
 
Els ajuts Next Generation,
a un sol clic
 
 

Els ajuts Next Generation són un dels instruments més ambiciosos de la Unió Europea per finançar la recuperació econòmica. A través del Cercador d’ajuts i serveis d’ACCIÓ pots descobrir totes les convocatòries empresarials obertes.
Repassa les novetats!

 
 
 
 
Descobreix
 
Catalunya té química
 
 

Potent, desenvolupat i internacionalitzat, el sector químic català és un dels més potents del país i amb un major pes en les exportacions. Més de 1.000 empreses i 37.800 treballadors són la mostra de la potència química catalana. Descobreix-lo!

 
 
 
Les enginyeries a casa nostra
 
 

A Catalunya hi ha més de 670 empreses d'enginyeria que desenvolupen la seva tasca en sectors com la indústria 4.0, les TIC, l'energia o el medi ambient. Així ho indica un nou informe d'ACCIÓ que destaca el talent català que treballa en aquest àmbit. Repassa les dades!

 
 
 
 
Agenda
 
 
Innovació i startups a
la Xina i Hong Kong
 
23/09/2021
En línia
 
 
 
Presentació dels
ajuts a la disrupció
 
05/10/2021
En línia
 
 
 
Sessió informativa ajuts
International eTrade
 
07/10/2021
En línia
 
 
 
Ajuts i acreditacions
 
veure més ajuts >
 
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, “ ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.