No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 291. Dimecres, 6 de octubre del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Amplia les fronteres de la teva empresa a la
Setmana de la Internacionalització
 
 

El comerç exterior és un dels grans motors de creixement de l’economia. Després de l’aturada provocada per la pandèmia i de la nova realitat global, les empreses catalanes han demostrat que és possible créixer en un sector exterior cada vegada més complex.

Durant la Setmana de la Internacionalització, del 18 al 22 d’octubre, empreses i experts et donaran les claus per seguir sent competitiu a l’exterior i les grans oportunitats de negoci internacional.

 
 
Sessió inaugural. Els grans reptes internacionals de l’empresa catalana
 
 

Aquests dies, a més, també podràs participar en quatre seminaris temàtics de sectors i països que no deixen d’evolucionar i que no et deixaran indiferent. Tria el teu!

 
 

A més, podràs reunir-te amb els directors de les Oficines Exteriors i consultors experts per conèixer noves oportunitats de negoci, definir la teva estratègia digital i resoldre dubtes sobre barreres internacionals.

 
Reuneix-te amb experts i comença a fer negoci a l’exterior
 
 

Fes del comerç exterior el teu gran motor de creixement, participa a la Setmana de la Internacionalització!

 

Amb la col·laboració de:

No t'ho perdis
 
Canvia la realitat de la teva empresa
 
 

Vols engegar un projecte disruptiu a la teva empresa? Els ajuts a projectes de disrupció empresarial, de fins a 15.000 euros, et permetran generar, evolucionar o posar en pràctica una idea que pot canviar la realitat de la teva empresa o startup.
Descobreix-los!

 
 
 
Formació per vendre on-line a tot el món
 
 

La formació és clau per començar a vendre al món a través dels canals digitals. Descobreix els dos nous cursos gratuïts per empreses del sector del moble i hàbitat i del sector B2B industrial que ofereix el programa International eTrade.
No t’ho perdis!

 
 
 
 
Descobreix
 
Original Buff, el valor de tenir un propòsit
 
 

Original Buff, S.A. és una de les empreses catalanes més emblemàtiques produint accessoris tèxtils de coll i cap aplicant el valor compartit. L’empresa treballa la sostenibilitat i el benestar comunitari de manera integrada a l’estructura de l’empresa.
Repassa el seu cas!

 
 
 
Les empreses més disruptives de Catalunya
 
 

Coneixes els Catalonia Exponential Leaders? Aquesta és la nova iniciativa que vol posar en valor les empreses catalanes amb més capacitat de transformació i d’impacte global. No et perdis els casos empresarials d’Advanced Air Mobility, Qilimanajo, Zyrcular Foods i Seat:Code.
Descobreix-los!

 
 
 
 
Agenda
 
 
Economia circular per
impulsar la innovació
 
08/10/2021
En línia
 
 
 
Nanoday
2021
 
14/10/2021
En línia
 
 
 
Participa com a ponent al pitch de solucions del Marketplace Innoclima
 
Inscripcions fins al 21/10/2021
En línia
 
 
 
Disrupt the Corporate. Programa d’innovació corporativa amb startups
 
Inscripcions fins al 21/10/2021
En línia
 
 
 
Fake News
de la circularitat
 
25/10/2021
En línia
 
 
 
Techmeetings Corporates França: Smart Energy
 
Inscripcions fins al 25/10/2021
En línia
 
 
 
Catalogue
of Innovation
Public Procurement
 
Inscripcions fins al 08/11/2021
En línia
 
 
 
Ajuts i Acreditacions
 
 
Convocatòries Next Generation EU
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, “ ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.