No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 292. Dimecres, 20 de octubre del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
ProACCIÓ Green: La gran oportunitat
d’innovació sostenible
 

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible, el Green Deal europeu i la consciència global empenyen cap a una mateixa direcció: abordar els reptes socials i ambientals amb noves solucions, actituds compromeses i desenvolupant innovacions tecnològiques.

El nou programa ProACCIÓ Green engloba diversos serveis, ajuts i activitats que ACCIÓ posa al teu abast per situar la sostenibilitat com un dels eixos estratègics de la teva empresa.

La crisi climàtica obliga a incorporar polítiques ambientals per transformar els sistemes energètics, econòmics i socials a escala global.

Un pas endavant imprescindible que només es pot aconseguir a través de la innovació, la recerca i el desenvolupament tecnològic i on les empreses hi juguen un paper fonamental i carregat d’oportunitats.

 
 
 

A través del programa, les empreses catalanes tindran accés a:

Activitats i tallers de sensibilització
Assessorament i acompanyament per avançar en l’estratègia en sostenibilitat
Nous ajuts a la implementació per fer realitat projectes d’innovació ambiental
 
 

Presentació del ProACCIÓ Green

T’agradaria saber-ne més? Vols conèixer els serveis i ajuts principals? No et perdis l’acte de presentació del programa ProACCIÓ Green el dimecres, 3 de novembre, una oportunitat per fer el pas endavant cap a models d’innovació per la sostenibilitat.

 
 
 

Multiplica l’impacte de la teva empresa, descobreix el nou ProACCIÓ Green!

 
 
 

Marketplace Innoclima. Solucions per la lluita climàtica
Troba solucions innovadores per donar resposta al canvi climàtic. El proper 4 de novembre descobreix els principals reptes d’innovació relacionats amb el canvi climàtic de la mà d’experts nacionals i internacionals. T’hi esperem!

 
 
No t'ho perdis
 
Ajuts a la disrupció: Canvia la realitat de la teva empresa
 
 

Vols engegar un projecte disruptiu a la teva empresa? Els ajuts a projectes de disrupció empresarial, de fins a 15.000 euros, et permetran generar, evolucionar o posar en pràctica una idea que pot canviar la realitat de la teva empresa o startup.
Descobreix-los!

 
 
 
Impulsa els teus canals
digitals internacionals
 
 

Amb els ajuts International eTrade pots millorar els canals i l’estratègia digital de la teva empresa amb l’objectiu d’impulsar-ne la internacionalització. Unes subvencions de fins a 10.000 euros per promoure la teva internacionalització on-line.
Sol·licita’ls ara!

 
 
 
 
Descobreix
 
La nanociència i la nanotecnologia a Catalunya
 
 

La nanociència i la nanotecnologia són dos motors cabdals de la nova indústria i que tenen una gran previsió de creixement. A Catalunya ja hi ha 107 empreses dedicades en aquest àmbit, tal i com recull el nou informe d’ACCIÓ.
Descobreix-lo!

 
 
 
Més de 450 noves oportunitats de negoci internacional
 
 

En plena Setmana de la Internacionalització et presentem més de 450 noves oportunitats de negoci a tot el món. Descobreix les oportunitats que més s’ajusten a la teva empresa i a la teva experiència exportadora al Recomanador d’oportunitats de negoci internacionals!

 
 
 
 
Agenda
 
 
  Superant Barreres: Lean Management per exportar millor
 
12/11/2021
En línia
 
 
 
 
Disrupt the Corporate: Programa d’innovació corporativa amb startups
 
Inscripcions fins al 21/10/2021
En línia
 
 
 
Fake News de
la circularitat
 
25/10/2021
En línia
 
 
 
Techmeetings Corporates França: Smart Energy
 
Inscripcions fins al 25/10/2021
En línia
 
 
 
Presentació del programa
ProACCIÓ Green
 
03/11/2021
En línia
 
 
 
Marketplace
Innoclima
 
04/11/2021
En línia
 
 
 
Brokerage Event a l’Smart City
Expo World Congress 2021
 
Inscripcions fins al 08/11/2021
En línia
 
 
 
Ajuts
 
 
Convocatòries Next Generation EU
veure més ajuts >
 
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, “ ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.