No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 293. Dijous, 11 de novembre del 2021 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
ACCIÓ Startup Forum i Tech Spirit Barcelona, l'espai per connectar inversors i emprenedors
 

Després de 25 edicions, el tradicional Fòrum d'Inversió i els Startup Hub Events d'ACCIÓ fan un pas endavant per transformar-se en un esdeveniment massiu i amb més audiència que mai.

El nou ACCIÓ Startup Forum connectarà inversors i startups en diverses activitats els propers 22 i 23 de novembre, en el marc del Tech Spirit Barcelona, unes jornades que tornaran a unir el conjunt l'ecosistema emprenedor i innovador de casa nostra de manera presencial.

 

Startups to Funding: Connecta amb el teu inversor ideal
Busques finançament? Participa a la sessió Startups to Funding, el principal networking del Tech Spirit Barcelona. Reuneix-te durant 10 minuts amb algun dels 60 inversors més representatius de Catalunya. Registra’t a la plataforma i sol·licita reunions amb l’inversor que més t’interessi.

 

Catalan Pitch Competition: Vine a votar la ‘Startup catalana de l’any’
Vols conèixer les startups amb més potencial? Vine a escoltar els seus pitches durant la Catalan Pitch Competition, una oportunitat per descobrir i votar a 24 projectes tecnològics dels àmbits de les ciències de la vida i la salut, les TIC i les deep tech. Al final de la jornada descobrirem la Startup catalana de l’any!

 

Fireside Chats: Taules rodones per inspirar-te
El Tech Spirit Barcelona servirà per retrobar tot l’ecosistema de manera presencial en dos dies farcits d’activitats i ponents de primer nivell. ACCIÓ hi organitza diverses taules rodones amb la presència d’empreses capdavanteres establertes a Catalunya com Microsoft, Porsche Digital, Wallbox o Factorial, entre d’altres.

 

T’ho perdràs? Inscriu-te al Tech Spirit Barcelona i participa a les activitats de l’ACCIÓ Startup Forum.

 
 
 
No t'ho perdis
 
Mentoring express per accelerar la teva startup
 
 

Reuneix-te durant dues hores amb un mentor acreditat d’ACCIÓ per fer créixer la teva startup a través de l’experiència i el coneixement de professionals de primer nivell. Gaudeix d’un dels avantatges de formar part del Barcelona & Catalonia Startup Hub, sol·licita el Mentoring express!

 
 
 
Els ajuts Next Generation, a un sol clic
 
 

Els ajuts Next Generation són un dels instruments més ambiciosos de la Unió Europea per finançar la recuperació econòmica. A través del Cercador d’ajuts i serveis d’ACCIÓ pots descobrir totes les convocatòries empresarials obertes.
Repassa les novetats!

 
 
 
 
Descobreix
 
Els camins per un creixement sostenible i sostingut
 
 

Com pot aconseguir una scaleup créixer minimitzant els recursos? Una de les respostes és l’eficiència en capital, que té per objectiu maximitzar els beneficis a través de petites inversions. Maria Fierro, CFO de Housfy, ens en ha donat algunes pistes en un dels darrers Scaleups Talk d’ACCIÓ.
Descobreix-ho!

 
 
 
Tres exemples per exportar sostenibilitat
 
 

Les empreses Hilaturas Arnau, Regàs Sustainable Packaging i Unió Nuts treballen la sostenibilitat per tenir més presència internacional i en tres sectors ben diferents: el tèxtil, el del packaging i l’alimentari.
No et perdis la seva experiència!

 
 
 
 
Agenda
 
 
Sol·licita el teu estand a l’Integrated Systems Europe - ISE 2022
 
Inscripcions fins al 12/11/2021
En línia
 
 
 
IX Jornada de
canvi estratègic
en clústers
 
01/12/2021
Barcelona
 
 
 
Participa al
Catalan Wines
USA
 
01/12/2021
En línia
 
 
 
Ajuts i Acreditacions
 
 
 
Convocatòries Next Generation EU
veure més ajuts >
 
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, “ ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.