No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
ACCIÓ
 
 
 
Descobreix els nous ajuts europeus a la innovació
 

Vols conèixer les noves convocatòries d’ajuts europeus a la innovació? Tens projectes d’R+D+i entre mans?

Et presentem l’Horizon Europe Week, una oportunitat única per descobrir de la mà d’experts les prioritats de finançament del programa Horizon Europe per als propers anys.

Durant una setmana podràs participar en seminaris temàtics i tallers personalitzats per conèixer les grans línies d’actuació del programa: des de la metodologia per presentar-hi el teu projecte fins a conèixer el detall d’àmbits específics com el de la salut, la mobilitat, la digitalització, el medi ambient o la seguretat.

Sessió inaugural: Construint l’Europa del futur
Dilluns, 31 de maig

 


Daria Tataj, CEO de Tataj Innovation i experta en xarxes d’innovació, obrirà l’Horizon Europe Week per explicar-nos la incidència del programa en àmbits com l’economia verda, la digitalització o la sortida de la crisi de la covid-19. Inscriu-t’hi!

 

Tria el teu àmbit i descobreix les convocatòries d’R+D+i

A l’Horizon Europe Week podràs conèixer els detalls d’un programa que disposa d’un pressupost de prop de 100.000 milions d’euros. Durant cinc dies descobriràs les tendències sectorials i tot el que has de saber de les properes convocatòries a través de persones expertes del CDTI. Tria el teu àmbit:

Tallers temàtics

A més, també podràs participar en tres tallers pràctics que et faran més fàcil l’accés a l’Horizon Europe, t’ajudaran a trobar socis o t’explicaran com preparar l’estratègia d’explotació.

Participa a l’Horizon Europe Week i apropa’t al finançament europeu per als teus projectes d’innovació.

 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, “ ACCIÓ”), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.