Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 300. | Dimecres, 23 de febrer del 2022

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals
Acció Informa imatge

MWC i 4YFN, el gran moment de les startups catalanes

El MWC 2022 tornarà a situar Barcelona com l’epicentre tecnològic mundial. En un congrés on la tecnologia i els nous desenvolupaments digitals són protagonistes, les startups hi tenen un paper cada vegada més rellevant.

Com l’any passat, el 4YFN, l’espai dedicat a les empreses emergents, serà al bell mig del congrés per guanyar visibilitat i connectar inversors i emprenedors de tot el món.

L’estand d’ACCIÓ serà el punt de trobada de l’ecosistema més innovador de Catalunya on s’hi podran descobrir quatre projectes deeptech fets a casa nostra:

Acció Informa imatge

A més d’impulsar taules rodones i sessions de pitches durant el 4YFN, ACCIÓ hi acompanya 32 startups catalanes del Barcelona & Catalonia Startup Hub, que presentaran la seva tecnologia durant els quatre dies del congrés. Aquestes són tres de les startups presents:

El primer hub de startups del sud d’Europa

L’ecosistema startup de Catalunya no ha deixat de créixer per situar-se com un dels més rellevants del continent. Més de 1.900 startups ja formen part del Barcelona & Catalonia Startup Hub. Descobreix-lo!

No t'ho perdis

Les grans oportunitats de negoci a l’Àsia

Vols fer negoci a l’Àsia? Descobreix les grans oportunitats al continent en una ruta única farcida de tallers i reunions personalitzades amb experts. Descobreix el sector cosmètic de la Xina a través del canal on-line o aprèn a fer negoci al sud-est asiàtic.

T’hi esperem!

Últims dies per formar part dels Catalonia Exponential Leaders

Vols seguir els passos de les empreses Heura, SEAT:CODE o Venvirotech? Si ets una empresa transformadora i que s’avança als canvis ja pots participar a la segona edició dels Catalonia Exponential Leaders. Forma part del mapa d’empreses més disruptives de Catalunya.

Uneix-t'hi ara!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

La ‘Greater Bay Area’ de la Xina: La gran incubadora de la innovació

L'àrea xinesa que forma la gran badia de Guangdong, Hong Kong i Macau és una zona econòmica en ebullició dedicada a la innovació i la tecnologia. Repassa'n les claus, les grans ciutats que en formen part i les oportunitats negoci.

No t’ho perdis!

Descobreix 2 imatge

La guia per avançar cap a la indústria 4.0

La transformació tecnològica representa un gran repte per a les empreses. La guia Metodologia de Diagnòstic Avançat 4.0 t'ajudarà a transformar la teva empresa i no perdre el tren de la indústria 4.0. A través de les seves 12 activitats podràs assentar les bases del futur.

Descobreix-la!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Convocatòries empresarials d’ajuts i finançament Next Generation EU

Acreditació d’assessors dels programes d’ACCIÓ