Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 301. | Dimecres, 9 de març del 2022

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals
Acció Informa imatge

Tres maneres de digitalitzar-te i no quedar-te enrere

Digitalitzar-se per seguir existint. Aquest és l’objectiu principal del programa ProACCIÓ 4.0 que en un parell d’anys ha ajudat a impulsar la transformació digital d’un miler de pimes catalanes.

Totes elles han treballat per fer plans de digitalització o incorporar tecnologies de la indústria 4.0 com la intelligència artificial, la impressió 3D o l’IoT per seguir sent competitives i no quedar-se enrere.

D’altra banda, el programa ha facilitat la formació en tecnologies avançades a més de 220 professionals i ja compte amb més de 350 assessors acreditats: figures imprescindibles per acompanyar a les empreses en el seus processos de transformació.

A través del ProACCIÓ 4.0, les empreses poden accedir a serveis, ajuts i activitats d’ACCIÓ per fer el salt cap a la indústria del futur.

Per fer els primers passos, et proposem tres maneres per digitalitzar-te:

Metodologia de Diagnòstic Avançat 4.0

Una eina pràctica que t'ajudarà a transformar la teva empresa a través de 12 activitats repartides en quatre fases diferents. Descobreix les eines per assentar les bases de futur!

Catàleg de Casos d’ús Indústria 4.0

Et presentem 100 empreses que han fet el salt per aplicar tecnologies de la indústria 4.0. Una guia per inspirar-te i ajudar-te a seguir els seus passos. No t’ho perdis!

Advanced Factories

Accedeix de manera gratuïta a l’Advanced Factories, el major congrés sobre indústria avançada i digital i que a finals de març aterra a Barcelona per reunir a més de 17.000 professionals. T’hi esperem!

Més fires i coneixement

Durant aquest mes, et presentem la missió a la fira Hannover Messe, el gran referent de la indústria 4.0; i tindràs l’oportunitat de participar en un nou Marketplace de solucions 4.0 per als sectors de la construcció, el moble i l’hàbitat.

No t'ho perdis

Test d’autodiagnosi en propietat intel·lectual i industrial

T’agradaria protegir un nou disseny industrial, una patent o una marca? Vols saber si la teva empresa està protegida? Descobreix el nivell de protecció de la teva innovació amb el Test d’autodiagnosi del nou Servei d’assessorament en propietat intel·lectual i industrial.

Posa’t a prova!

El suport que necessites per accedir als fons Next Generation

L’Oficina Next Generation té per objectiu identificar i donar a conèixer les diferents convocatòries dels fons europeus i donar suport a les empreses que vulguin accedir-hi. Vols estar al dia de les noves convocatòries i ajuts?

Descobreix-la!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Afectacions comercials de la guerra a Ucraïna

El conflicte a Ucraïna presenta una situació complexa en les relacions comercials internacionals que tenen conseqüències per a les empreses que hi tenen activitat: en termes d’importacions, aspectes financers o en la mobilitat.

Revisa la nova Alerta de comerç internacional!

Descobreix 2 imatge

4 startups catalanes amb tecnologia ‘deep tech’

Les startups Dermavision Solutions, Natural Machines, Linking Realities i AIGecko posen a prova tecnologia deep tech en aplicacions i àmbits ben diferents. Totes elles van participar al 4YFN de la mà d’ACCIÓ. Descobreix la seva tecnologia avançada!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Convocatòries empresarials d’ajuts i finançament Next Generation EU

Acreditació d’assessors dels programes d’ACCIÓ