Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 302. | Dijous, 24 de març del 2022

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals
Acció Informa imatge

Serveis a mida per internacionalitzar la teva empresa

Hi ha mercats i sectors que s’han d’entendre bé per accedir-hi. Els Serveis d’internacionalització sectorial són programes a mida de diferents àmbits i països que, a través d’un acompanyament especialitzat, et donen el coneixement i les eines per entrar-hi amb bon peu.

El Catalan Wines, per portar els teus vins i caves als Estats Units o Alemanya, o el UK Food Retail, un programa d’acompanyament per entrar a la gran distribució alimentària del Regne Unit, són alguns d'aquests serveis.

A banda d’aquests, ACCIÓ estrena dues noves iniciatives en salut digital i cosmètica:

Expansió Digital Health i Medtech

Si tens una proposta de valor innovadora en el sector de la salut digital o les tecnologies mèdiques, el servei Expansió Digital Health i Medtech et proposa un assessorament amb experts locals per definir la millor estratègia d’accés als principals mercats europeus: Alemanya, França i Regne Unit.

Vols saber-ne més? No et perdis la presentació del servei i les sessions posteriors on s’aprofundirà en cada país de manera individualitzada per descobrir com accedir als seus sistemes de salut públics i privats:

Expansió Beauty a la Xina

Si tens una marca de productes de bellesa i cosmètica, el servei Expansió Beauty a la Xina t'ajuda a definir una estratègia d’entrada al gegant asiàtic per portar-hi els teus productes a través del canal on-line cross-border.

El potencial de la Xina va lligat a l’enorme creixement del canal on-line. Amb aquest servei, participaràs en sessions de formació especialitzada, avaluaràs la viabilitat dels teus productes al mercat i disposaràs d’acompanyament per accedir-hi a través d’un soci local.

Com fer-se un lloc al sector cosmètic xinès a través del canal on-line.

Invertir en màrqueting o adaptar-se a un consumidor exigent son alguns dels reptes del sector.

Descobreix l’article per saber-ne més!

Servei d’Àrea Manager: Fes seguiment dels teus contactes i clients

La reducció de la mobilitat fa més difícil el seguiment presencial dels clients internacionals. Les Oficines Exteriors són el teu suport per contactar amb clients i socis d’arreu del món i fer seguiment constant dels teus projectes per no perdre cap oportunitat. Sol·licita ara el servei!.

No t'ho perdis

Fes negoci al continent americà

A l’abril posem el focus a Amèrica per descobrir noves oportunitats de negoci en països com Xile, Paraguai o Argentina i per conèixer sectors com el de les energies renovables a Colòmbia o la mobilitat als Estats Units. Tot plegat a través de tallers i entrevistes personalitzades.

Inscriu-t’hi ara!

Tens incidències logístiques?

La teva empresa s’ha vist afectada per la crisi de subministraments? ACCIÓ posa a la teva disposició la Finestreta d’aprovisionament i logística per resoldre incidències relacionades amb l'augment de preus del transport, el retard en els lliuraments o l'escassetat de matèries primes.

Descobreix-la!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Per què l’EdTech català s’ha de fixar en l’Amèrica Llatina

La pandèmia ha impulsat les eines digitals en l’àmbit de l’educació en un continent on creix la demanda d’aquest tipus de serveis. Tot plegat, obre un gran ventall d’oportunitats per a les empreses catalanes en territoris com els de l’Amèrica Llatina.

No et perdis l’article!

Descobreix 2 imatge

Impacte econòmic de la guerra a Ucraïna

Quins són els grans impactes de la guerra a Ucraïna? Què implica un conflicte d’aquestes característiques a escala internacional? I per a Catalunya? Revisa totes les respostes actualitzades al nou l’informe dedicat l’impacte econòmic del conflicte.

Descobreix-lo!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Kit Digital, programa per a la transformació digital de pimes i autònoms

Ajuts a la cadena industrial del vehicle elèctric i connectat en el marc del PERTE VEC

Convocatòries empresarials d’ajuts i finançament Next Generation EU

Acreditació d’assessors dels programes d’ACCIÓ