Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 303. | Dimecres, 6 d'abril del 2022

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals
Acció Informa imatge

Les tecnologies imprescindibles que necessites per créixer

Què en saps de les tecnologies capdavanteres a Catalunya? I de les oportunitats de negoci que poden generar? Conèixer les tecnologies que faran possible una indústria més avançada i sostenible, és el primer pas per entendre tot el que et poden aportar.

Et presentem cinc informes tecnològics i sectorials dedicats a tecnologies i tendències de present i futur que has de conèixer.

L’economia digital, a l’alça

Amb més de 19.000 empreses a Catalunya, l’economia digital és una de les indústries més vibrants amb grans oportunitats en l’àmbit de la salut digital o la indústria 4.0.

El creixement de les bateries

Les bateries són l’impuls necessari cap a la mobilitat sostenible, una indústria que es doblarà durant els propers anys.

El pas endavant de la fotònica

La fotònica aporta solucions tecnològiques en els sensors, la il·luminació o les tecnologies quàntiques. A Catalunya ja hi ha 9.500 persones que hi treballen.

La ciberseguretat, al centre

La ciberseguretat és un pilar fonamental per a la transformació digital de les empreses en àmbits com la IoT, el big data o el cloud computing.

La tecnologia que vindrà

Descobreix les tendències tecnològiques amb més impacte i que marcaran els propers anys en termes de societat digital, sostenibilitat, indústria o salut.

No t'ho perdis

Presenta les teves solucions a l’ISE

Tens una empresa o una startup que ofereix productes o serveis del sector audiovisual? Durant la fira ISE tindràs l’oportunitat de reunir-te amb empreses com Sony, Mediapro o la CCMA.

Inscriu-t'hi abans del 29 d’abril!

Exporta el teus productes de salut digital i medtech o la teva marca cosmètica

Si vols portar la teva tecnologia mèdica a Europa o vendre productes cosmètics a la Xina, sol·licita ara els nous serveis d’Internacionalització Sectorial: Expansió Digital Health Medtech i Expansió Beauty.

Inscriu-te abans del 22 d’abril!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Asabys i la inversió en ciències de la vida

Clara Campàs, sòcia directora i cofundadora d’Asabys, ens explica els criteris d’inversió d’aquesta firma dedicada a la inversió de capital risc i parla de l’estat actual del sector de les ciències de la vida a Barcelona i Catalunya.

No t’ho perdis!

Descobreix 2 imatge

El primer sector econòmic de Catalunya

El sector agroalimentari és el primer sector de la indústria catalana amb una facturació global de 43.088 M€ i amb més de 177.000 empleats. Coincidint amb la fira Alimentaria 2022, revisa el nou estudi realitzat per ACCIÓ i Prodeca.

Descobreix-lo!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Convocatòries empresarials d’ajuts i finançament Next Generation EU

Acreditació d’assessors dels programes d’ACCIÓ

Acreditació TECNIO