Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 304. | Dijous, 21 d'abril del 2022

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Juga amb el nou Recomanador i troba les oportunitats de negoci més singulars

Les noves dinàmiques del comerç internacional obliguen a les empreses a adaptar-se i transformar-se. Els canvis accelerats de la pandèmia o la crisi de subministraments obren noves maneres de fer negoci i empenyen a buscar oportunitats on mai havies pensat.

El Recomanador d’oportunitats de negoci internacional també s’ha adaptat per acompanyar-t'hi. A més d’incorporar noves oportunitats i de filtrar per sector i continent, el Recomanador ofereix un nou sistema per escollir aquelles oportunitats segons l'índex Doing Business que estableix el grau de dificultat del país.

Descobreix com trobar-les en només tres clics! Juga amb el Recomanador i obre nous camins per a la teva empresa:

La demanda de nous aliments saludables a Mèxic, l’expansió tecnològica de Singapur o l'auge de la cosmètica professional a Croàcia són algunes de les moltes tendències i oportunitats singulars que s’hi poden trobar.

Si tens dubtes sobre com aprofitar les oportunitats o com fer els primers passos a l’exterior, t’hi ajudem des del Servei d’assessorament en internacionalització.

Vull exportar! La meva empresa està preparada?

El procés d’exportació és un pas molt important per a qualsevol empresa o startup que vol créixer.

Descobreix en aquest article les preguntes clau que t’has de fer abans començar, durant el procés d’exportació i després de la primera venda.

No t'ho perdis

Subvencions a pimes per innovar amb startups

Coneixes el programa Activa Startups? A través de l’Escola d’Organització Industrial la teva pime pot rebre fins a 40.000 euros per fer realitat nous projectes tecnològics a través de la col·laboració amb startups. No et perdis els ajuts.

Informa-te'n!

Reuneix-te amb el teu futur soci tecnològic a l’IOTSWC

L’IOT Solutions World Congress torna a Barcelona! No perdis l’oportunitat d’oferir la teva tecnologia a empreses locals i internacionals durant el brokerage event de l'esdeveniment més destacat de l’àmbit de la internet de les coses.

Inscriu-t'hi ara!

Sigues una empresa del futur present!

El proper 27 de juny, el Dia de l’Empresa, reconeixerem les empreses catalanes que tenen un impacte econòmic, social i ambiental positiu i que contribueixen a construir una economia més justa i verda. Podries ser tu?

Presenta la teva candidatura!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

7 idees per una millor eficiència energètica a la indústria

En una de les sessions del cicle Innovació 4.0 pels reptes de la Indústria, l’IREC ens va donar algunes idees per una millor eficiència energètica. Descobreix-ne les claus i no et perdis la propera sessió dedicada a la sostenibilitat i l’economia circular.

Descobreix-les!

Descobreix 2 imatge

Per què hem de diversificar els proveïdors de la nostra empresa?

La pandèmia o la guerra a Ucraïna provoquen canvis en la cadena de subministrament i en el transport. Descobreix els motius per diversificar proveïdors, locals o internacionals, i com la Finestreta d’aprovisionament i logística et pot ajudar.

No t’ho perdis!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Convocatòries empresarials d’ajuts i finançament Next Generation EU

Acreditació d’assessors dels programes d’ACCIÓ

Acreditació TECNIO

Iniciatives de reforç de la competitivitat per a agents dinamitzadors de clústers