Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 307. | Dimecres, 1 de juny del 2022

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals
Acció Informa imatge

Dues noves solucions per exportar i créixer internacionalment

Ho saps de sobra: la internacionalització i el comerç internacional són els grans motors de creixement de qualsevol empresa que vulgui sobreviure en el món actual. Vendre a un nou mercat o implantar-se a l’exterior no havia estat mai tan important per ser competitiu. Avui et presentem un parell de noves solucions per ajudar-te a aconseguir-ho.

Siguis una empresa petita, mitjana o gran, ACCIÓ t’acompanya en el teu viatge internacional. T’ajudem a obrir nous mercats, a superar les habituals dificultats i barreres a l’exportació i, sobretot, a augmentar les vendes i posar un peu a més de 100 països amb els equips d’experts de les Oficines Exteriors

1. Servei d’exportació i expansió internacional

Per fer-t’ho més fàcil, ara hem aglutinat tots els serveis d’internacionalització que t’oferim des de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ en el nou servei d’exportació i expansió internacional. Aquí hi trobaràs solucions per impulsar els teus projectes a l’exterior de manera individual i personalitzada per a la teva empresa. Alguns dels més destacats són:

No t'ho perdis 1 imatge

Identifica canals de venda, distribució i crea la teva agenda de contactes.

No t'ho perdis 1 imatge

Troba nous proveïdors i diversifica la teva cadena de subministrament.

No t'ho perdis 1 imatge

Fes estudis de mercat i adapta el teu producte al mercat.

No t'ho perdis 1 imatge

Suport en el procés d’implantació: cerca de socis, ubicacions o personal.

Empreses com Cooltra, NZero o TRG Bestnets ja s’han consolidat al món amb els serveis d’exportació i expansió internacional d’ACCIÓ. Descobreix com fer el mateix amb la teva empresa!

Tant si t’estàs iniciant en l’exportació com si ja tens experiència, el complement perfecte dels serveis d’ACCIÓ és la nova Guia de l’exportador. La guia és el full de ruta que necessites per dur a terme qualsevol operació internacional i està adaptada a la realitat global i convulsa del comerç internacional actual.

En aquesta nova eina de referència hi trobaràs recomanacions i claus per definir la teva estratègia, per escollir el transport o els mitjans de pagament adients o per redactar un bon contracte amb un soci internacional. Descobreix-la!

No t'ho perdis

Nuclis R+D empresarial, fes realitat les idees més innovadores i sostenibles

Els Nuclis d’R+D empresarial són ajuts de fins a 250.000 euros per desenvolupar projectes diferencials: crea nous productes o serveis tecnològics, millora l’aprofitament dels residus o planteja accions per mitigar els efectes del canvi climàtic a la teva empresa.

Descobreix-los!

Startup Capital, l’impuls per a la teva startup tecnològica

Tens una startup de creació recent? Si la teva startup té una tecnologia pròpia i necessita finançament per créixer, l’ajut Startup Capital és l’impuls que necessites per superar les fases inicials del negoci per arribar al mercat.

La convocatòria és oberta, sol·licita’l ara!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Les empreses catalanes innoven en digitalització i sostenibilitat

El Baròmetre de la innovació i la transformació digital i verda avalua l’estat de la innovació a Catalunya. Enguany destaca que el 34% de les empreses catalanes tenen previst invertir en transformació digital i que més del 40% ho faran en transformació verda.

Recupera les dades!

Descobreix 2 imatge

Com rebre fons Next Generation per a projectes d’economia circular aquest estiu

Si a la teva empresa tens un projecte en l'àmbit de l’ecodisseny o relacionat amb la millora de la gestió dels residus, ben aviat obriran noves convocatòries Next Generation per fomentar inversions en economia circular.

No t’ho perdis

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Ajuts Startup Capital per al creixement de les startups tecnològiques

Ajuts a inversions empresarials d'alt impacte 2022

Convocatòries empresarials Next Generation EU

Acreditació d’Agents de Suport a la Internacionalització

Acreditació de mentores i mentors de startups 2021-2023

Acreditació d’assessors dels programes d’ACCIÓ

Acreditació TECNIO