Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 312. | Dimecres, 7 de setembre del 2022

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

4 iniciatives per recuperar el ritme i fer realitat els teus nous propòsits

Que l’any natural comença el mes de gener i és moment de nous propòsits, ho sabem. També sabem, però, que el mes de setembre és sinònim de tornada, d’inici de curs i de recuperar aquella normalitat professional, laboral o acadèmica que durant l’estiu ha quedat reduïda. I, perquè no, també és moment de nous propòsits.

Per acompanyar-te en la represa, et proposem quatre al·licients en forma d’ajuts, formació i coneixement que t’ajudaran a recuperar el ritme i et serviran per impulsar la teva empresa i assolir nous reptes i objectius.

Màrqueting i comunicació digital internacional

T'agradaria crear una nova estratègia digital internacional a la teva empresa? Aquest curs, dirigit per professionals de primer nivell, et permetrà crear un pla estratègic de comunicació on-line a l’empresa i traçar el camí de l’èxit internacional. La convocatòria és oberta, informa-te’n!

Tecnologia avançada a l'abast de l'empresa

Millora les teves competències en indústria 4.0 i fes realitat la transformació digital a la teva empresa en aquesta formació de 13 sessions. Un curs per descobrir les últimes tendències tecnològiques, les eines de suport i les tecnologies disponibles per a tu. Descobreix-lo!

Millora la teva presència on-line internacional

Vols millorar els canals digitals de la teva empresa i la teva presència internacional? Amb els Ajuts International eTrade pots rebre una subvenció de fins a 12.000 euros per crear accions de màrqueting digital internacional o adaptar el teu web o e-commerce als mercats exteriors. La convocatòria és oberta, sol·licita’ls!

Estigues al dia de les noves convocatòries

Programes de transformació digital, ajuts per el sector agroalimentari o subvencions per la implantació d’energies renovables. Aquests són alguns exemples dels fons Next Generation i dels quals la teva empresa se’n pot beneficiar. Per conèixer totes les novetats, inscriu-te al Servei d’alertes Next Generation!

No t'ho perdis

Descobreix les últimes alertes en comerç internacional

Estigues al dia dels nous acords i normatives relatives al comerç internacional i que poden afectar les teves operacions a l'exterior. A més de donar-te suport individual, l’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització publica les principals alertes de comerç internacional

Descobreix-les!

Ajuts per combatre el canvi climàtic a l’empresa

Encara ets a temps de sol·licitar els Cupons ACCIÓ per combatre el canvi climàtic! Uns ajuts de fins a 8.000 euros que et permetran desenvolupar una diagnosi ambiental, un full de ruta tecnològic i un pla d’acció per a la mitigació o adaptació al canvi climàtic

Informa-te'n!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Flax & Kale, fent de l’alimentació un motor de canvi

L’empresa lleidatana Flax & Kale, dedicada a l’alimentació saludable, és una de les empreses catalanes més disruptives i que formen part de la iniciativa Catalonia Exponential Leaders 2022. Descobreix la història dels seus fundadors Teresa Carles i Jordi Barri

No t’ho perdis!

Descobreix 2 imatge

Per què les empreses haurien d'incorporar rebels als seus equips?

És positiu comptar amb una persona rebel a l'equip? O és millor prescindir-ne? La catalitzadora de la innovació, Simone van Neerven, subratlla la importància de tenir una figura curiosa, creativa i valenta a l'empresa

Descobreix-ho!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Ajuts a inversions empresarials d'alt impacte

Subvencions a projectes d’R+D en l'àmbit del canvi climàtic

Cupons Internacionalització 2022

Cupons de Canvi Climàtic (ProACCIÓ Green) 2022

Convocatòries empresarials Next Generation EU

Acreditació de mentores i mentors de startups 2021-2023

Acreditació de persones assessores d’ACCIÓ 2022-2030