Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 313. | Dimecres, 21 de setembre del 2022

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Startups i empreses exportadores, us estem buscant

Buscar oportunitats de negoci als mercats més prometedors o innovar tecnològicament i sense parar són garantia de creixement i de competitivitat.

Des d’ACCIÓ treballem per posar en valor un teixit empresarial internacionalitzat i un ecosistema de startups capdavanter i innovador. És per això que us estem buscant.

Si ets una startup o una empresa exportadora, avui et fem dues propostes que no pots deixar escapar per seguir creixent: volem que et converteixis en una empresa referent.

Acció Informa imatge

Presenta la teva candidatura per ser una de les Catalonia Trade Leaders

Tens en marxa projectes d’internacionalització a través dels canals digitals? Has començat a vendre en una botiga on-line o en un marketplace? Si has aconseguit expandir-te a nous mercats, tu pots ser una de les empreses reconegudes com a Catalonia Trade Leaders durant la Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ.

En aquesta primera edició, busquem empreses que s’hagin expandit a nous països o hagin millorat les seves exportacions a través de canals digitals. Si és el teu cas, ja pots explicar-nos el teu projecte abans del 26 de setembre!.

Empreses com Fede i Picvisa ja s’han internacionalitzat a través dels canals digitals.

Acció Informa imatge

Fes el 'pitch' al millor escenari de Catalunya!

Si tens una startup innovadora i amb un potencial de creixement elevat, ara tens l’oportunitat de ser una de les empreses seleccionades per participar a la Catalan Pitch Competition. Presenta la teva candidatura abans del 28 de setembre!

Les 24 startups finalistes podran presentar el seu projecte en una competició de pitches davant d’un públic format per inversors, emprenedors i experts presents al Tech Spirit Barcelona. Segueix els passos de Nixi For Children, la startup guanyadora de l’any passat!

No t'ho perdis

Ajuts International eTrade: Millora la teva presència on-line internacional

Vols millorar els canals digitals de la teva empresa i la teva presència internacional? Aconsegueix una subvenció de fins a 12.000 euros per crear accions de màrqueting digital internacional o adaptar el teu web o e-commerce als mercats exteriors

Sol·licita’ls ara!

EEN, una drecera per trobar nous socis internacionals

Busques nous socis internacionals? L’Enterprise Europe Network (EEN) és la via directa per innovar i créixer en més de 60 països d’arreu del món. Amb l’EEN pots crear la teva xarxa de contactes i accedir a una base de dades amb milers de propostes de col·laboració.

Informa-te'n!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Tornar a caminar amb ABLE Human Motion

ABLE Human Motion ha desenvolupat un exoesquelet robòtic per ajudar a les persones amb discapacitat a tornar a caminar. Aquesta startup de Barcelona és una de les seleccionades com a Catalonia Exponential Leaders 2022

No et perdis la seva experiència!

Descobreix 2 imatge

Catalunya, primera regió en captació d'empreses del sector dels videojocs

Catalunya és la primera regió de la Unió Europea en captació d’inversió estrangera del sector dels videojocs segons un estudi d’ACCIÓ: durant els darrers 5 anys s’han atret 20 nous projectes d’inversió que han suposat la creació de gairebé 900 llocs de treball

No t’ho perdis!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Cupons Internacionalització 2022

Subvencions Internacionalització: implementació Programa International eTrade

Subvencions a projectes d’R+D en l'àmbit del canvi climàtic

Cupons de Canvi Climàtic (ProACCIÓ Green) 2022

Convocatòries empresarials Next Generation EU

Acreditació de mentores i mentors de startups 2021-2023

Acreditació de persones assessores d’ACCIÓ 2022-2030