Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 314. | Dimecres, 5 d'octubre del 2022

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals
Acció Informa imatge

INSCRIU-T’HI ARA!

Com ha de fer front la teva empresa als nous reptes internacionals? Quines són les oportunitats de negoci que s’obren en el nou context global? Quin serà el futur del comerç internacional davant les tensions geopolítiques? Com hi afectarà l'increment dels preus de l’energia? Som en una nova globalització?

Per entendre les múltiples crisis i tendències del nou món, cal coneixement, suport expert i, sobretot, respostes actuals. Això és el que t’ofereix la nova edició de la Setmana de la Internacionalització del 17 al 21 d’octubre, l’esdeveniment empresarial de referència per a les empreses catalanes amb esperit internacional. Inscriu-te ja i assegura’t la teva plaça a la Jornada Central del 19 d’octubre al World Trade Center de Barcelona.

📍 World Trade Center Barcelona ⏰ 19 d’octubre, 9.30 h

Acció Informa imatge

Ponències: Els escenaris que ens esperen i les estratègies per seguir fent negoci al món

Vine a reflexionar sobre els escenaris del nou comerç internacional amb la influent economista i top-voice de Linkedin, Alicia García-Herrero. La seva keynote plenària “Interdependència global i el paper de la Xina: Quo vadis?” és una oportunitat única per entendre com les disrupcions de les cadenes de subministrament i les tensions a la Xina tenen un efecte directe en empreses com la teva. Inscriu-t'hi ara i reserva-t’hi un lloc!

A continuació podràs viure una taula rodona per conèixer com els escenaris globals afecten Catalunya i com teixir les millors estratègies per seguir sent competitiu amb Pol Morillas, director del CIDOB; Eloi Planes, president executiu de Fluidra i Jordi Torrent, director d’Estratègia del Port de Barcelona.

Acció Informa imatge

El Marketplace de la Setmana: Assessorament, speakers corners i molt més!

Després de la reflexió i l’anàlisi, podràs experimentar una autèntica fira de la internacionalització amb el Marketplace de la Setmana. Aquesta serà la part més dinàmica de la Jornada del 19 d’octubre: podràs reunir-te amb els Agents de Suport a la Internacionalització i experts en fiscalitat, logística o negoci digital; escoltar una vintena de xerrades curtes i especialitzades als dos Speakers Corners o descobrir el Life Shopping, la manera més innovadora per promoure productes on-line.
Places limitades, assegura’t la teva.

logotip

Assessorament personalitzat

logotip

Speakers Corners

logotip

Viu un Life Shopping

Acció Informa imatge

La setmana de la Setmana: activitats paral·leles i reunions amb experts del 17 al 21 d’octubre

Treu tot el profit de la Setmana! Gaudeix de més de 20 sessions i activitats virtuals i arreu del territori per seguir traçant estratègies i noves vies per seguir fent negoci al món.

A més, quan t’inscriguis a la Jornada Central, pots sol·licitar també entrevistes individuals amb els directors i directores de les Oficines Exteriors i les Oficines Tècniques d’ACCIÓ per explorar i engegar nous projectes.

Inscriu-te a les activitats de la Setmana!

INSCRIU-T’HI ARA!

No t'ho perdis

Ajuts International eTrade: Millora la teva presència on-line internacional

Vols impulsar el teu ecommerce o desenvolupar accions de màrqueting digital al món? Aconsegueix una subvenció de fins a 12.000 euros per millorar la presència on-line internacional de la teva empresa.

La convocatòria és oberta, sol·licita’ls ara!

Presenta els teus productes i solucions en un estand de l’ISE

Vols exposar a la fira més important del sector audiovisual? A principis de 2023 el congrés ISE torna a Barcelona per seguir sent una referència global d'una indústria en expansió. Si la teva empresa ofereix solucions vinculades a l’àudio o el vídeo, sol·licita ara el teu estand.

Informa-te'n!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Com funciona el Kit Digital?

Les petites empreses ja poden incorporar noves solucions digitals a través del programa Kit Digital. Actualment és obert per empreses de 3 o més treballadors i, properament, ho farà per empreses de menys de 3 treballadors i autònoms.

Descobreix-ne tots els detalls!

Descobreix 2 imatge

Descobreix la Guia de l’Exportador

Tens dubtes sobre procediments duaners, fiscalitat o transport internacional? La Guia de l’exportador és el complement perfecte per fer negoci a l’exterior: un instrument clau per resoldre qualsevol dubte durant el procés d’expansió internacional d’una empresa.

Descarrega’l ara!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Cupons Internacionalització 2022

Subvencions Internacionalització: implementació Programa International eTrade

Cupons de Canvi Climàtic (ProACCIÓ Green) 2022

Convocatòries empresarials Next Generation EU

Acreditació de persones assessores d’ACCIÓ 2022-2030