Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 315. | Dimecres, 19 d'octubre del 2022

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals
Acció Informa imatge

4 falsos mites dels fons Next Generation

És notori que els fons Next Generation són una oportunitat empresarial única i imprescindible per fer realitat nous projectes digitals o iniciatives relacionades amb la sostenibilitat. De fet, les empreses catalanes ho saben i són de les que més fons han captat de tot l’Estat.

Sovint, però, el gran volum de convocatòries i que, a més, venen gestionades per diferents entitats i administracions, generen dubtes difícils de resoldre que poden representar un mur per empreses petites i mitjanes.

Per fer-hi front i començar a treballar nous projectes, t’ajudem a trencar alguns falsos mites de la mà de l’Oficina Next Generation d’ACCIÓ:

1. Els fons Next Generation només es dirigeixen a empreses grans.

Ni de bon tros. Hi ha convocatòries i projectes per empreses de totes les mides. Algunes, com el Kit Digital , els programes ACTIVA o el de Modernització del comerç s’hi poden presentar empreses a partir d’un sol treballador. I n’hi ha moltes més, descobreix-les! .

2. Hi ha moltes convocatòries, no sé per on començar.

És normal. Hi ha moltes oportunitats per desenvolupar nous projectes i cal identificar els programes que ens encaixen millor. L’Oficina Next Generation ajuda a les empreses a fer aquest anàlisi a través d’una guia personalitzada i ofereix un Servei d’Alertes per estar al dia de les noves convocatòries.

3. Les convocatòries només es dirigeixen a un sector industrial molt concret.

Incorrecte, són transversals. Les convocatòries per a digitalització i sostenibilitat de projectes industrials es dirigeixen a àmbits de tota mena. Això sí, el projecte ha de ser industrial, encara que l’activitat de l’empresa no ho sigui.

4. No conec a cap pime que se li hagi atorgat algun dels fons

Doncs n’hi ha moltes! El volum d’empreses catalanes que estan aprofitant els fons és molt significatiu. A continuació te’n mostrem dos grans exemples:

No t'ho perdis 1 imatge

Grup Boix, fons europeus per digitalitzar la indústria forestal

El Grup Boix, una de les empreses més grans dedicades a la transformació de la fusta, ha rebut l’ajut Activa Financiación per digitalitzar la seva planta de Puig-reig.

No t'ho perdis 1 imatge

Genomcore, 1 milió d’euros per aplicar IA contra el càncer

L’empresa destinarà els fons europeus per implantar solucions de medicina personalitzada als pacients amb càncer a través de la intel·ligència artificial

Ens hi posem? Fes realitat nous projectes amb els fons Next Generation

Necessites suport per accedir als fons europeus? Tens un proje­­cte entre mans i no saps per on començar? L’Oficina Next Generation d’ACCIÓ t’ofereix orientació i acompanyament per accedir als fons europeus. Contacta’ns i demana la teva Guia Personalitzada de Seguiment per identificar els ajuts més adequats per a la teva empresa.

No t'ho perdis

Sol·licita els Cupons DIH4CAT de testatge de tecnologies digitals

Vols experimentar amb noves tecnologies? Descobreix els nous cupons de testatge! Un bo de fins a 10.000 euros per contractar serveis d’assessorament expert per testar i posar a prova les tecnologies digitals més avançades abans d’invertir en elles

Informa-te'n!

Mentoring express per accelerar la teva startup

Aprofita l’experiència de professionals de primer nivell i reuneix-te durant dues hores amb un mentor acreditat d’ACCIÓ per fer créixer la teva startup. Gaudeix d’un dels avantatges de formar part del Barcelona & Catalonia Startup Hub,

Sol·licita el Mentoring express!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Els sectors amb més oportunitats al món

Coincidint amb la Setmana de la Internacionalització hem actualitzat el Mapa global d’oportunitats de negoci internacionals 2022: un informe on hi trobaràs el sectors amb més potencial de creixement en més de 460 oportunitats de negoci

No t’ho perdis!

Descobreix 2 imatge

Com accedir a mercats d'alimentació madurs sent una pime?

Tens una empreses del sector de l’alimentació? Vols expandir-te? Entrar en un mercat nou no sempre és fàcil i si parlem de mercats competitius com França o el Regne Unit el grau de dificultat s’incrementa. Descobreix les claus més destacades per fer-t'hi un lloc.

Repassa l'article!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Ajuts a les xarxes d'inversors privats d'ACCIÓ

Cupons indústria 4.0 de testatge de tecnologies digitals avançades

Cupons de Canvi Climàtic (ProACCIÓ Green) 2022

Cupons Internacionalització 2022

Subvencions Internacionalització: implementació Programa International eTrade

Subvencions als agents de suport a la internacionalització acreditats per ACCIÓ 2022 (2a.convocatòria)