Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 316. | Dijous, 3 de novembre del 2022

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

5 eines d'autodiagnosi per fer créixer la teva empresa al teu ritme i en pocs clics

Vols conèixer noves eines per fer créixer la teva empresa on i quan vulguis? Avui dia el Do it yourself és ben present. En pocs clics tens una guia per fer sushi a casa o tutorials per fer meravelles amb patchwork. I, a ACCIÓ, no volem ser menys.

És per això que et proposem 5 eines perquè coneguis noves oportunitats de negoci o posis a prova la teva empresa en pocs clics i al teu ritme.

T’hi atreveixes? Tria la teva i juga amb nosaltres!

Troba noves oportunitats de negoci al món, en tres clics.

En el Recomanador d’oportunitats de negoci internacional hi trobaràs més de 460 oportunitats en més d’un centenar de països.

Tot el que necessites per fer arribar el teu producte a tot el món.

El Catalonia Trade Portal t’ofereix eines, informació i recursos per explorar nous mercats, trobar importadors i calcular els preus d’exportació.

Posa a prova el nivell de protecció de la teva empresa.

Amb el Test d’autodiagnosi de la propietat intel·lectual i industrial faràs el primer pas per protegir els teus projectes d’innovació com ara nous dissenys industrials, patents, marques o noms comercials.

Finançament alternatiu per a la teva empresa en menys d’un minut.

En el Recomanador de finançament alternatiu hi trobaràs més d'un centenar de fonts de finançament per a tu: xarxes d’àngels inversors, finançament col·lectiu o fons d’inversió. Tria la teva!

La guia imprescindible per ser una empresa 4.0.

Descarrega la Metodologia de Diagnòstic avançat 4.0 i comença a transformar digitalment la teva empresa a través d’exercicis i activitats per impulsar el canvi!

A més, darrera de totes aquestes eines hi trobaràs persones reals: consultors d’ACCIÓ que són al teu servei per resoldre qualsevol dubte relacionat amb la teva empresa i de manera personalitzada.

No t'ho perdis

Vols exposar la teva startup en un estand del 4YFN?

Tens una startup amb una tecnologia diferencial? Ara tens l’oportunitat de donar-te a conèixer i guanyar visibilitat internacional en un estand propi al congrés 4YFN del MWC Barcelona. Una oportunitat que no pots deixar escapar.

Presenta la teva empresa!

Sol·licita els Cupons DIH4CAT de testatge de tecnologies digitals

Vols experimentar amb noves tecnologies? Descobreix els nous Cupons de testatge! Un ajut de fins a 10.000 euros per contractar serveis d’assessorament expert per testar i posar a prova les tecnologies digitals més avançades abans d’invertir en elles.

Informa-te'n!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Les empreses catalanes segueixen fent negoci al món

Durant la Setmana de la Internacionalització es van realitzar més de 350 entrevistes entre empreses i consultors internacionals d’ACCIÓ. Reviu la seva experiència i les seves inquietuds.

Recupera la Jornada central!

Descobreix 2 imatge

Tres empreses referents en estratègia d’internacionalització

Les empreses Freshly Cosmetics, Toni Pons i Concentrol han rebut el reconeixement Catalonia Trade Leaders per distingir la seva estratègia digital a l’hora d’expandir-se al món.

Descobreix la seva experiència!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Cupons de Canvi Climàtic (ProACCIÓ Green) 2022

Cupons indústria 4.0 de testatge de tecnologies digitals avançades

Acreditació d'entitats TECNIO

Acreditació de persones assessores d’ACCIÓ 2022-2030