Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 317. | Dimecres, 16 de novembre del 2022

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals
Acció Informa imatge

INSCRIU-T’HI ARA!

El Fòrum d’Inversió o, el que és el mateix, l’actual ACCIÓ Startup Forum, és una de les activitats més destacades per connectar les startups amb el finançament. Un esdeveniment que enguany arribarà a la 27a edició i ho tornarà a fer en el marc de les activitats del Tech Spirit Barcelona dels propers 30 de novembre i 1 de desembre.

Acció Informa imatge

Si ets una startup ja pots començar a planificar la teva agenda de reunions amb els inversors més destacats del país. El networking Startups to Funding et permetrà explicar-los el teu projecte en reunions de 10 minuts. Registra la teva empresa, selecciona l’inversor i comença a preparar el teu pitch!

Acció Informa imatge

Durant els dos dies de Tech Spirit Barcelona tindràs l’oportunitat de conèixer els millors projectes emprenedors del moment en una competició de pitches amb startups dels àmbits de les ciències de la vida i la salut, les TIC i les deep tech. La Startup catalana de l’any 2021 va ser Nixi For Children. Saps quina serà l’empresa guanyadora d’enguany? Vine a descobrir-ho!

Speakers 2022: els principals referents de l’ecosistema

El Tech Spirit Barcelona serà un nou punt de trobada de la comunitat innovadora. Durant dos dies podràs escoltar l’experiència de grans referents de l’ecosistema i de ponents de primer nivell que parlaran de tecnologia, d’innovació i d’emprenedoria. No t’ho perdis!

INSCRIU-T’HI ARA!

No t'ho perdis

Vols expandir la teva empresa al món?

Aprofita les eines del Servei d’exportació i expansió internacional per desenvolupar projectes a l'exterior a mida: identifica nous canals de venda, fes un estudi de mercat o elabora una agenda de contactes al país de destí, entre d’altres.

Informa-te'n i fes negoci al món!

Experimenta amb noves tecnologies

Vols testar una tecnologia abans d’invertir-hi? Els Cupons de testatge t’ofereixen un ajut de fins a 10.000 euros per contractar serveis d’assessorament expert per posar a prova les tecnologies digitals més avançades.

No t’ho perdis!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Brownie, exportant la moda catalana a França

La marca de roba femenina Brownie ha rebut el suport de l’Oficina Exterior d’ACCIÓ a París per expandir-se al mercat francès i ja compta amb 11 punts de venda repartits a tot el país.

No et perdis la seva experiència!

Descobreix 2 imatge

El sector de les ‘smart cities’ a Catalunya creix un 7,3%

Coincidint amb la celebració del Smart City Expo World Congrés a Barcelona et presentem una nova radiografia del sector a Catalunya: actualment hi ha 471 empreses a Catalunya que hi treballen i que facturen més de 10.445 milions d’euros.

Descobreix-lo!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Cupons de Canvi Climàtic (ProACCIÓ Green) 2022

Cupons indústria 4.0 de testatge de tecnologies digitals avançades

Acreditació d'entitats TECNIO

Acreditació de persones assessores d’ACCIÓ 2022-2030