Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 318. | Dimecres, 30 de novembre del 2022

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals
Acció Informa imatge

INSCRIU-T’HI ARA!

De Barcelona 92 a la COP 27. Dels primers telèfons mòbils a la intel·ligència artificial. 30 anys és un període de temps prou llarg perquè passin coses inimaginables: innovacions tecnològiques, noves necessitats globals o models de negoci que fa dos dies no existien.

En aquest entorn de canvi constant i d’obligada adaptació, la política de clústers a Catalunya celebra 30 anys impulsant el canvi estratègic, connectant les empreses al món i fomentant el valor compartit i conceptes com la sostenibilitat o el talent.

El proper 16 de desembre no et perdis el Cluster Day 2022, la jornada central de l’ecosistema clúster de Catalunya, que servirà per celebrar aquestes tres dècades acompanyats de referents globals i locals. Una oportunitat per posar en valor la feina feta però, sobretot, les estratègies del demà.

‘Future trends in cluster development’

Christian Ketels, de la Hardvard Business School, analitzarà com seran els clústers i les necessitats empresarials del demà.

De la "mà invisible" als "governs il·lustrats"

Emilià Duch, un dels impulsors de la política de clústers a Catalunya, posarà en valor aquests 30 anys de canvi estratègic.

Canvi tecnològic i valor compartit

Empreses referents com HP, Sensofar, Eurecat, Marinva, Bodegas Torres, Avinent i el clúster Modacc parlaran de canvi estratègic a través dels clústers.

Aquest és un acte exclusivament presencial: T'esperem el 16 de desembre al Word Trade Center Barcelona per celebrar els 30 anys de canvi estratègic!

INSCRIU-T’HI ARA!

No t'ho perdis

Engega un projecte disruptiu a l’empresa

La nova convocatòria dels Ajuts a projectes de disrupció empresarial és oberta! Engega nous projectes disruptius a l’empresa a través de la ideació o evolució de noves iniciatives o la col·laboració entre startups i grans empreses.

Informa-te'n!

Vols desenvolupar o implementar un nou model de negoci?

Els Ajuts a noves línies d’activitats empresarials et permetran dur a terme noves iniciatives a la teva empresa a través de la conceptualització d’un pla de negoci o de la implementació de les accions que se'n derivin. Vols fer un canvi estratègic o estructural a l’empresa?

Descobreix-los!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Els cas d’Accexible i DKV: col·laboracions entre startups i grans empreses

La startup Accexible ha desenvolupat una prova pilot tecnològica amb l’empresa d’assegurances mèdiques DKV. Una associació que ha estat possible a través dels Ajuts a la disrupció d’ACCIÓ.

No et perdis la seva experiència!

Descobreix 2 imatge

La salut digital a Catalunya, una indústria jove

La indústria de les digital health és un sector molt dinàmic i jove, impulsat per l’auge de les TIC, i que a Catalunya ja ocupa a 267 empreses -la majoria startups- i que generen més de 3.000 llocs de treball.

Descobreix les dades del nou informe d’ACCIÓ!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Cupons indústria 4.0 de testatge de tecnologies digitals avançades

Subvencions a iniciatives de reforç de la competitivitat per a projectes de clústers

Acreditació d'entitats TECNIO

Acreditació de persones assessores d’ACCIÓ 2022-2030