Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 22. | Dijous, 23 de setembre del 2022

RADAR D’ACCIÓ d’oportunitats empresarials

Oportunitats del mercat públic

Consulta totes les oportunitats de Compra Pública d’Innovació aquí i de Contractació Pública Internacional aquí

Oportunitats de negoci internacionals i d'innovació

Oportunitats d'Open Innovation

Fins al 26.09.2022 | Tots els sectors, Itàlia

Organisme públic italià de recerca cerca socis per presentar-se a una convocatòria d'Horitzó Europa: Estructuració d'una xarxa d'ecosistemes de transferència de tecnologia a tot Europa. Demana més informació.

Fins al 26.09.2022 | Construcció sostenible i infraestructures, Eslovàquia

Empresa ecològica d'alt valor afegit cerca un consorci per a una convocatòria d'Horizon Europe: Innovacions per a la millora del sòl a partir de bioresidus. Cerquen un soci actiu amb experiència en l'àrea dels bioresidus o en innovacions circulars per a productes i serveis sostenibles per al sòl. Demana més informació.

Fins al 30.09.2022 | Construcció sostenible i infraestructures, França

The MED’INNOVANT competition is organised by the urban and economic development agency Euroméditerranée, the largest city-centre urban renewal and economic development operation in Southern Europe.

Fins al 06.10.2022 | Salut i serveis sanitaris, Regne Unit

Delivering a net zero NHS: Clinical Innovation Competition

Fins al 28.10.2022 | Construcció sostenible i infraestructures, Singapur

Enhancing inspection process for better road tunnel maintenance.

Fins al 30.10.2022 | Economia circular, Holanda

Dutch outdoor retail specialist is looking for sustainable end-of-life solutions for sleeping mats. Demana més informació.

Fins al 31.10.2022 | Tots els sectors, Estats Units

Entitat catalana de gestió d'intangibles cerca empreses amb una cartera de patents on almenys hi hagi dues patents nord-americanes concedides que puguin haver estat vulnerades (infracció) per portar a terme un anàlisi per a la monetització de les patents. Les àrees d'interès particular són: tecnologies de dispositius mèdics, sistemes de conducció autònoma, navegació, càmeres i pantalles, streaming de multimèdia i bateries recarregables aplicables a dispositius de consum i vehicles elèctrics. Demana més informació.

Fins l'01.11.2022 | Smart Cities, Canadà

Transportation, Zero Waste, Green Buildings, and Rainwater Management.

Oportunitats de Trade

Fins al 27.09.2022 | Moble i hàbitat, Argentina

Empresa argentina cerca proveïdor català de roba de llit personalitzable per a infants en diverses categories: cobrellits, llençols, coixineres, entre d'altres. Demana més informació.

Fins al 28.09.2022 | Indústria 4.0 i tecnologies del futur, Dinamarca

Empresa danesa de telecomunicacions que té desenvolupada una plataforma IOT per web i mòbils per ramaders, cerca fabricant de sensor o dispositius per a la recollida de dades. En concret, volen un dispositiu que pugui recollir bio-dades de l'estómac de les vaques per comprovar l'estat de salut general, la fertilitat i malalties a través de la web o els telèfons mòbils. Demana més informació.

Fins al 28.09.2022 | Química i plàstics, Corea del Sud

Empresa sudcoreana especialitzada en la venda online de productes ecològics de neteja per la llar està cercant fabricants de detergents/sabons ecològics per a rentar els plats i vaixelles. Demana més informació.

Fins al 29.09.2022 | Matèries primeres i transformació del metall i altres materials, Estats Units

Empresa americana cerca proveïdors catalans de parts de vehicles fetes amb fibra de vidre: bumpers, fenders, hoods, body kits, etc. Cerquen una empresa que produeixi amb alts nivells de qualitat i amb experiència en smooth surfaces. Demana més informació.

Fins al 29.09.2022 | Maquinària i béns d'equip, Japó

Empresa japonesa establerta a Catalunya busca un proveïdor de maquinària de procesos industrials. En concret, té interès en equipament de filtrament per separar sòlids i líquid de purins. Tecnologies d'interès: centrífuga, centrífuga decantadora, filtre premsa o equip equivalent. Demana més informació.

Fins al 30.09.2022 | Moble i hàbitat, Panamà

Empresa panamenya fabricant de mobles cerca fabricants de ferratges especials d'alta gamma per a mobiliari fix com: riells ocults, frontisses, calaixos per a gavetes, organitzadors de gavetes, extraïbles per cuina, mecanismes elèctrics d'obertura de gabinets, etc. Demana més informació.

Fins al 25.10.2022 | Tèxtil i moda, Polònia

Polish linguerie producer is looking for foreign business partners. Demana més informació.

Agenda destacada

Ajuts per a empreses

Ajuts International eTrade per millorar els canals digitals i incrementar la presència internacional

Subvencions a projectes de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental en l'àmbit del canvi climàtic

Women TEchEU

CEF Transport calls 2022: EUR 5.12 billion to enhance key infrastructure across the European Union

Travel Vouchers GALACTICA

DUT CALLS 2022: Driving Urban Transition

Tendències sectorials i tecnològiques

Tractament, gestió i reciclatge

Perú necessita començar a reciclar d'una forma seriosa, per aquest motiu han posat en marxa diferents línies de reaprofitament de residus.

Al país, només es recicla aproximadament un 5% dels residus sòlids urbans, i sobretot a la zona de Lima, mentre que a la majoria de les regions el reciclatge és inexistent i els abocadors i zones de disposició finals no tenen garanties de qualitat ni els processos per dur a terme una labor de reciclatge com cal.

Tenim més de 200 oportunitats al teu abast. Vols que t’assessorem per trobar la que més t’encaixa? Consulta’ns aquí