Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 23. | Dijous, 27 d'octubre del 2022

RADAR D’ACCIÓ d’oportunitats empresarials

Oportunitats del mercat públic

Consulta totes les oportunitats de Compra Pública d’Innovació aquí i de Contractació Pública Internacional aquí

Oportunitats de negoci internacionals i d'innovació

Oportunitats d'Open Innovation

Oportunitats de Trade

Fins al 4.11.2022 | Automoció, Costa d'Ivori

Empresa de Costa d’Ivori importadora de components per a l’automoció cerca proveïdors de filtres i bateries per vehicles (motocicletes i cotxes) de combustió. Demana més informació.

Fins al 9.11.2022 | Química i plàstics, Marroc

Empresa marroquino-espanyola especialitzada en tractaments de superfícies està cercant proveïdors de productes químics per al tractament de teixits. En concret, químics auxiliars per tints i roba texana. Demana més informació.

Fins al 10.11.2022 | Química i plàstics, Marroc

Empresa marroquina especialitzada en la importació, fabricació i distribució de productes químics està cercant proveïdors de pintures, tintures per teixits i tèxtil. Demana més informació.

Fins al 10.11.2022 | Alimentació, França

Importadora d'alimentació francesa cerca proveïdors de "tortillas" de blat de moro i fabricants de carn de vacú congelada halal (gofre, carn estriada o esmicolada) preferiblement amb IFS Broker o BRC. Demana més informació.

Fins al 11.11.2022 | Cosmètica, benestar i economia silver, Turquia

Empresa turca especialitzada en la comercialització de productes OTC cerca proveïdors que fabriquin per tercers desodorants en barra (sense alumini ni alcohol) i tiretes per tractar l’acne. Demana més informació.

Fins al 14.11.2022 | Alimentació, Perú

Companyia global, líder al sector agroindustrial i el major productor d'hortalisses i fruites en conserves i congelats del Perú, vol contactar proveïdors de festucs, torrats, sense sal, triturats i en pols. Demana més informació.

Fins al 15.11.2022 | Paper, cartró i packaging, Argentina

Empresa argentina manufacturera de llums de disseny obrirà seu a Barcelona i vol entrar en contacte amb proveïdors de packaging. En concret de caixes de cartró, niló amb bombolla i niló biodegradable. Demana més informació.

Fins al 15.11.2022 | Química i plàstics, Marroc

Distribuidora marroquina de productes químics cerca proveïdors de productes químics per a indústries intensives en aigua. Demana més informació.

Fins al 15.11.2022 | TIC i transformació digital, Dinamarca

Empresa danesa que ha desenvolupat sistemes per fer front a la congestió del trànsit del lloc web dirigint els visitants a una cua virtual, busca consultories especialitzades en licitacions que li ajudin a la seva estratègia al mercat espanyol. Demana més informació.

Agenda destacada

Ajuts per a empreses

2nd EIT Manufacturing Call 2023 for Innovation, Education and Business Creation proposals

Cupons Internacionalització 2022

Subvencions Internacionalització: implementació Programa International eTrade any 2022

Cupons de Canvi Climàtic (ProACCIÓ Green) 2022

Subvencions de Cupons indústria 4.0. de testatge de tecnologies digitals avançades - Digital Innovation Hub 2022

Acreditació de persones assessores dels programes d’ACCIÓ per al període 2022-2030

Tendències sectorials i tecnològiques

Cosmètica sostenible i diferencial als Estats Units

Els Estats Units són un dels 5 països que més cosmètics importen del món i un dels 4 mercats principals pel que fa a les exportacions catalanes del sector.

La situació viscuda el 2020 ha portat canvis importants als quals les empres del sector han hagut d’adaptar-se. Els interessos dels consumidors han variat, i això fa que les empreses hagin d'incorporar nous productes (plant-based, naturals o waterless, per exemple) o noves maneres d’arribar als clients (virtual try-on o personalització de producte, entre d'altres).

Les empreses del sector que treballin en aquesta línia tenen oportunitats molt interessants al mercat dels EUA. Demana més informació i amplia l’estratègia d’internacionalització per a la teva empresa!

Tenim més de 200 oportunitats al teu abast. Vols que t’assessorem per trobar la que més t’encaixa? Consulta’ns aquí