Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 25. | Dimecres, 21 de desembre del 2022

RADAR D’ACCIÓ d’oportunitats empresarials

Oportunitats del mercat públic

Consulta totes les oportunitats de Compra Pública d’Innovació aquí i de Contractació Pública Internacional aquí

Oportunitats de negoci internacionals i d'innovació

Fins al 16.01.2023 | Energia i recursos, Noruega

Empresa noruega, líder en la gestió de recursos i especialitzada en la compra i venda de residus, cerca empreses mitjanes i familiars amb activitats a l'àrea de recollida, classificació i tractament de residus, específicament residus de fusta, paper i cartró, per comprar-los aquests materials de sobra o ajudar-les a desfer-se'n. Demana més informació.

Fins al 16.01.2023 | TIC i transformació digital, Catalunya

Empresa beneficiària de fons Next Generation, que desenvolupa projectes en l’àmbit de l’ús de la llengua, cerca empreses proveïdores de serveis digitals o de consultoria en tecnologies que treballin en els següents àmbits: reconeixement i síntesi de la parla (transcripció, subtitulació, etc.), detecció i classificació d'informació en documents i converses en xarxes socials (inclosos documents de salut i de recerca científica), traducció automàtica, desenvolupament d'eines conversacionals (assistents digitals i xatbots), data science, etc. Demana més informació.

Fins al 16.01.2023 | Maquinària i béns d'equip, Irlanda

Empresa irlandesa del sector del ferrocarril cerca proveïdors de màquines de venda automàtica per ser instal·lades als trens. Demana més informació.

Fins al 16.01.2023 | Altres indústries del transport, Noruega

Empresa noruega, líder en la gestió de recursos i especialitzada en la compra i venda de residus, vol contractar empreses de transport amb els permisos necessaris pel transport de residus, residus de fusta a granel i en tautliners. Demana més informació.

Fins al 16.01.2023 | Salut i serveis sanitaris, Vietnam

Empresa farmacèutica de Vietnam distribuïdora de suplements alimentaris i aparells mèdics a hospitals i centrada principalment en la neurologia i ictus, pediatria i maternitat i la malaltia renal crònica, cerca marques per promocionar i distribuir. Demana més informació. Demana més informació.

Fins al 16.01.2023 | Salut i serveis sanitaris, Vietnam

Empresa farmacèutica de Vietnam distribuïdora de suplements alimentaris i aparells mèdics a hospitals i centrada principalment en la neurologia i ictus, pediatria i maternitat i la malaltia renal crònic, cerca farmacèutica per envasar el seu semiproducte de probiòtics que es fabrica als Països Baixos. Demana més informació.

Fins al 16.01.2023 | Matèries primeres i transformació del metall i altres materials, Catalunya

Empresa multinacional manufacturera de vàlvules, peces i accessoris per a diverses indústries com ara petroli i gas, química, petroquímica, energia, farmacèutica i mineria i que valora una implantació a Catalunya, cerca proveïdors que es dediquin a la fundició d'acer inoxidable. Demana més informació.

Fins al 24.01.2023 | Audiovisual, Catalunya

Universal web-based remote-control device for set-top boxes/decoders with IR interface and management web tool for the network of decoders.

Fins al 24.01.2023 | Salut i serveis sanitaris, Catalunya

A way to reduce anxiety and stress in paediatric patients and families during the waiting time in the emergency box to have a better experience

Fins al 24.01.2023 | Educació, formació i serveis editorials, Catalunya

Personalization of learning through the recommendation of content based on the academic data of the students.

Fins al 24.01.2023 | Audiovisual, Catalunya

Looking for an innovative solution based on automatized image and/or text analysis to process data tagging.

Agenda destacada

Ajuts per a empreses

Subvencions a projectes d’iniciatives de noves línies d’activitat de l’any 2022

Acreditació TECNIO

Acreditació de persones assessores dels programes d’ACCIÓ per al període 2022-2030

First Call for Proposals EUI - Innovative Actions

Tendències sectorials i tecnològiques

Bateries i carregadors per a bateries elèctriques a Austràlia

L'augment de l'adopció de vehicles elèctrics arreu del món ha augmentat la demanda de materials per a bateries, com ara el liti, el níquel i el cobalt, cosa que ha beneficiat la indústria de la mineria de sal, liti i altres minerals. Es preveu que les vendes mundials de vehicles elèctrics passaran dels 2 milions el 2019 als 28 milions el 2030.

Austràlia es beneficiarà com a part clau de la cadena de subministrament mundial de vehicles elèctrics ja que acull aproximadament el 30 % dels recursos mundials de liti. La majoria dels australians estan disposats a posar-se al volant d'un cotxe elèctric i volen que els seus governs donin suport al canvi.

S'esperen força oportunitats per a les empreses catalanes en aquest sector.

Tenim més de 200 oportunitats al teu abast. Vols que t’assessorem per trobar la que més t’encaixa? Consulta’ns aquí