Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 321. | Dimecres, 18 de gener del 2023

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals
Acció Informa imatge

Horizon Europe: la gran oportunitat de desenvolupar projectes d'R+D a l’empresa

La recerca i la innovació són imprescindibles per afrontar grans reptes globals com la neutralitat climàtica, la digitalització de la indústria, la millora de la gestió dels recursos o la creació d'un sistema de salut més accessible.

Aquests són, precisament, alguns dels grans objectius del programa Horizon Europe. La iniciativa de la Comissió Europea que, amb un pressupost de 95.000 milions d’euros, s’ha convertit en una oportunitat única per finançar grans projectes d’R+D+i a les empreses.

Un programa amb infinitat d’oportunitats de finançament que requereixen suport i orientació per facilitar-ne l’accés.

Com et podem ajudar?

Des d’ACCIÓ i la Enterprise Europe Network t’oferim assessorament gratuït i personalitzat perquè puguis trobar el teu company de viatge i participar-hi amb les majors possibilitats d’èxit:

Acció Informa imatge

Les convocatòries i els reptes d’Horizon Europe

Sabies que les convocatòries relacionades amb els reptes globals estan ordenades en sis clústers diferents?

Acció Informa imatge

Si vols conèixer les convocatòries i esbrinar com encaixar-hi els teus projectes d’R+D+i, descobreix el servei Horizon Europe per accedir als fons europeus de recerca i innovació!

No t'ho perdis

Comença l’any accedint als fons Next Generation!

Vols està al dia de les convocatòries dels fons europeus? Vols conèixer les que s’adapten a la teva empresa? Descobreix l’Oficina Next Generation EU d’ACCIÓ i millora la teva estratègia d’accés a través de l’orientació i l’assessorament.

No t’ho perdis!

Proposa les teves solucions audiovisuals

Si la teva empresa ofereix solucions tecnològiques del sector audiovisual, a l’Open Innovation Challenge de l’ISE podràs presentar les teves solucions a grans empreses catalanes com Kave Home, Kids&Us o la CCMA. Totes elles ja han publicat una vintena de reptes.

Descobreix-los!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Les últimes Alertes de comerç internacional!

Saps que Espanya ha aprovat controls per la importació d’aparells elèctrics i un impost pels envasos de plàstic? O que el Regne Unit seguirà reconeixent el marcatge CE en els productes que es comercialitzin al país? Aquestes són algunes de les noves alertes!

Descobreix-les!

Descobreix 2 imatge

Anàlisi de riscos i tendències mundials 2023

ACCIÓ ha analitzat els 7 grans riscos que hauran d’afrontar les empreses catalanes enguany. Disrupcions del comerç mundial, el desacoblament digital entre regions o el dèficit tecnològic de la UE són algunes de les amenaces que es poden trobar.

Recupera l’estudi!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Acreditació d'entitats TECNIO

Acreditació de persones assessores d’ACCIÓ 2022-2030