Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 322. | Dimecres, 1 de febrer del 2023

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Innovació disruptiva: O la fas o et quedes enrere

La innovació disruptiva vol ruptura, noves maneres de fer les coses i de relacionar-se amb l’entorn i de crear productes, serveis o models de negoci que no havíem vist mai abans. Un procés de transformació i una mentalitat necessària empesa per l'explosió tecnològica actual.

Per apropar-te a aquesta disrupció, seguim posant en valor i donant a conèixer les empreses catalanes més disruptives i les tendències més trencadores a través de diverses iniciatives i programes. Coneixes els Catalonia Exponential Leaders? I els Disruptours, saps què són? Te’ls presentem!

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Presenta’t a la nova edició dels Catalonia Exponential Leaders

Et consideres una empresa transformadora? Ets dels que fas les coses diferents? Siguis una startup o una empresa consolidada, presenta’t a la nova edició dels Catalonia Exponential Leaders i forma part de la comunitat d’empreses més disruptives de Catalunya. Segueix els passos d’Heura, SEAT:CODE, Innovamat, Flax&Kale, Kave Home i moltes més. Presenta’t-hi ara!

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Els Disruptours, descobreix els escenaris de futur del teu sector

Vols conèixer les tendències més disruptives del teu sector? Els Disruptours són programes que et permetran endinsar-te als escenaris de futur a través d’un bootcamp i de converses amb experts. Coneixeràs les tecnologies i models de negoci que posaran cap per avall el teu àmbit empresarial! Comencem l’any amb el Disruptour The Future of the Planet I: canvi climàtic i l’economia circular. Ens hi acompanyes?

No t'ho perdis

Vols exportar a nous països?

El servei d’exportació i expansió internacional t’ofereix suport, coneixement i els contactes necessaris per augmentar les teves exportacions o per implantar la teva empresa als principals països del món. Encara no el coneixes?

Descobreix-lo i fes el salt internacional!

El Radar d'ACCIÓ: Oportunitats de negoci a un sol clic

Coneixes el nou butlletí d’ACCIÓ? El Radar d’ACCIÓ t'apropa oportunitats de negoci específiques d’innovació i d’internacionalització perquè puguis fer créixer la teva empresa.

Subscriu-t'hi ara i no te’n perdis cap!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Ja som més de 2.000 startups!

L’ecosistema startup de Catalunya ha superat per primera vegada les 2.000 empreses emergents. Un nou rècord que, juntament amb l’increment d'inversió captada, consolida Catalunya com el cinquè 'hub' de startups de la Unió Europea.

Descobreix totes les dades!

Descobreix 2 imatge

L'audiovisual creix a Catalunya

Coincidint amb la celebració de l’ISE a Barcelona, et presentem el nou informe de l’audiovisual a Catalunya. Un sector format per unes 3.700 empreses i que facturen més de 7.000 milions d’euros en àmbits com l’entreteniment, els mitjans de comunicació o la publicitat.

No t’ho perdis!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Ajuts i finançament Next Generation EU

Acreditació d’agents de suport a la internacionalització

Acreditació de clústers

Acreditació d'entitats TECNIO

Acreditació de persones assessores d’ACCIÓ

Acreditació de mentores i mentors de startups