Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 325. | Dijous, 16 de març del 2023

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Que la indústria 4.0 ens acompanyi!

Implantar noves tecnologies, digitalitzar els processos productius o conèixer les novetats del sector són alguns dels grans reptes que les empreses industrials tenen per davant. Sovint, l’experiència de tercers, un ajut econòmic o el guiatge per part d’experts, et pot ajudar a veure la llum.

Et proposem quatre idees perquè la indústria 4.0 t’acompanyi en el camí de la competitivitat. T’expliquem com!

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Advanced Factories, el congrés per construir la fàbrica del demà

Del 18 al 20 d’abril tens una cita a l’Advanced Factories de Barcelona, un congrés sinònim d’indústria del futur. Durant tres dies tindràs l’oportunitat d’escoltar a centenars d’experts i expositors que t’ajudaran a impulsar la productivitat de la teva planta industrial.

Ja pots descobrir les activitats de l’Open Innovation Arena by ACCIÓ, un espai on podràs gaudir d’un bon grapat d'oportunitats per oferir la teva tecnologia, resoldre reptes i trobar nous socis. No t’ho perdis!

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

DI-GI-TA-LIT-ZA'T! Ajuts per transformar la teva empresa!

Coneixes els ajuts Activa Startups? Es tracta d’un programa que ofereix a les pimes ajuts de fins a 40.000 euros per impulsar la transformació digital a través de la col·laboració amb startups. La convocatòria 2023 és a punt d’obrir!

Ah, i si tens una idea que requereix l’ús de tecnologies avançades, el programa de Apoyo a los Digital Innovation Hubs (PADIH) és una convocatòria dels fons Next Generation que finança projectes de testatge. Recupera la sessió de presentació!

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Més testatge tecnològic

Coneixes el Digital Innovation Hub de Catalunya? El DIH4CAT és un ecosistema regional d’innovació sense ànim de lucre, format pels principals agents de suport a la digitalització de Catalunya. Descobreix-lo i testeja les tecnologies digitals avançades avanç d’invertir-hi.

I si vols posar-te a prova, què millor que fer-ho al congrés de referència de la indústria 4.0: la Hannover Messe. Ja pots inscriure’t i participar a la principal sessió de networking de manera presencial o virtual per mostrar els teus projectes i tecnologia i conèixer socis potencials.

Més idees 4.0

A més, i per complementar-ho, ja pots descobrir el Catàleg de casos d’ús en indústria 4.0 actualitzat i amb l’exemple i el detall d’un centenar d’empreses que s’han transformat implantant noves tecnologies.

No t'ho perdis

Els nous ajuts i serveis per transformar la teva empresa al costat de casa

ACCIÓ es posa en mode ‘ON’! Vine a descobrir la nova oferta d’ajuts, serveis i actuacions que hem preparat per transformar la teva empresa aquest 2023. Després de les dues sessions inicials, seguim a Tarragona, Tortosa, Lleida, Vilafranca del Penedès, Girona i Manresa.

Reserva la teva plaça!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

El 4YFN en femení: 4 dones emprenedores expliquen la seva experiència

 Com viuen les dones el fet de ser al capdavant de les startups? Coincidint amb el congrés 4YFN i el 8 de març, hem demanat a quatre fundadores que ens expliquin la seva experiència i el camí que queda per equiparar el nombre d’homes i dones liderant empreses emergents

No t’ho perdis!

Descobreix 2 imatge

Nou rècord: Catalunya ha atret 6.400 MEUR d’inversió estrangera el 2022

Catalunya ha atret un nou rècord en inversió estrangera segons dades del Financial Times: el 2022 s’ha captat un 50% més d’inversió per part de companyies estrangeres respecte l’any anterior. Els principals països de procedència són els Estats Units, França, Alemanya i el Regne Unit

Descobreix-ne més!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Ajuts i finançament Next Generation EU

Acreditació de mentores i mentors de startups

Acreditació d'entitats TECNIO

Acreditació de persones assessores d’ACCIÓ