Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 326. | Dijous, 30 de març del 2023

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Pren nota i posa’t en mode ‘ON’: Els nous ajuts i serveis per al 2023!

Aquestes últimes setmanes hem portat els nous ajuts i serveis d’ACCIÓ arreu de Catalunya. De Barcelona a Tortosa passant per La Seu d’Urgell, Tarragona, Lleida, Vilafranca, Girona i, aquest divendres, fem la darrera parada a Manresa.

Uns dies que han servit per compartir amb més de 1.000 empresaris i empresàries aquelles eines i iniciatives que tenim preparades per facilitar la transformació d’empreses com la teva.

Hem parlat dels serveis i de les noves línies d’ajut per impulsar la innovació tecnològica, la promoció internacional o l’accés a fons europeus.

Si t’ho has perdut o vols recuperar l’acte central de ACCIÓ ‘ON’ ja ho pots fer en forma de pòdcast o en vídeo.

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Vols saber quan podràs accedir a les noves línies d’ajut? Descobreix els detalls i l’obertura dels ajuts d’ACCIÓ per a enguany: els Cupons ACCIÓ, ideals per definir full de ruta en termes d’internacionalització, sostenibilitat o digitalització; o ajuts per implementar projectes concrets com els Nuclis d’R+D empresarial, la línia Startup Capital.

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

No t'ho perdis

Vols acreditar-te com a persona assessora d’ACCIÓ? Els Cupons són a punt d’obrir!

Si tens experiència i coneixement, per què no compartir-ho amb empreses que ho necessitin? Acredita’t com a persona assessora i posa la teva excel·lència professional al servei de l’empresa beneficiària dels Cupons d'ACCIÓ. Busquem persones expertes en negoci digital internacional o projectes RDI europeus.

Informa-te'n!

Vine a construir la fàbrica del demà!

Si treballes amb solucions d'indústria 4.0 o n’estàs buscant, vine al congrés Advanced Factories! A l’espai Open Innovation Arena d’ACCIÓ podràs resoldre reptes tecnològics, conèixer startups internacionals o beneficiar-te dels serveis del DIH4CAT.

Inscriu-te a les activitats i aconsegueix la teva entrada!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Últimes alertes de comerç internacional

Saps que ara la Xina regula la importació de bombones de gas? O que els Estats Units ha modificat la llei de begudes artesanals? Descobreix les últimes alertes de comerç internacional per conèixer noves regulacions, acords i normatives que poden afectar els tus negocis internacional. No t’ho perdis!

Descobreix 2 imatge

Bones pràctiques en indústria 4.0

Vols conèixer empreses que són exemple de transformació tecnològica? El catàleg Casos d’ús indústria 4.0 recull l’exemple de bones pràctiques d’un centenar d’empreses catalanes que s’han transformat a través de la implantació de noves tecnologies

Descobreix-lo!

Agenda

Agenda 1 imatge

Inscripcions fins al 31.03.2023 | Hannover

Participa en el Brokerage Event de la Hannover Messe

Agenda 2 imatge

Inscripcions fins al 31.03.2023 | Barcelona i en línia

Disruptour The Future of the Planet

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Ajuts i finançament Next Generation EU

Acreditació de mentores i mentors de startups

Acreditació d'entitats TECNIO

Acreditació de persones assessores d’ACCIÓ