Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 328. | Dijous, 4 de maig del 2023

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Europa i les seves oportunitats de negoci: Sabem que no te les acabaràs (però ho volem intentar)

De Barcelona a Copenhaguen. De Brussel·les a Varsòvia passant per París, Berlín i acabant a Roma. Europa és el gran referent de les empreses catalanes: un mercat ampli on fer-se grans i buscar-hi noves oportunitats de negoci.

Amb unes xifres d’exportacions que no deixen de créixer i liderades per França, Alemanya, Itàlia i Portugal, les empreses catalanes també pensen en Europa com el gran escenari de la innovació.

De fet, i tal i com indica un nou informe d’ACCIÓ, més de 600 empreses catalanes van rebre finançament del programa Horizon 2020 amb l’objectiu de desenvolupar nous projectes d’innovació amb unes xifres globals que superen el pes de la població catalana a Europa.

Avui, per celebrar el mes de maig, el més europeu de tots, t’oferim tota mena de propostes per exprimir el Vell Continent i totes les oportunitats que en pots extreure.

La setmana del 22 al 26 de maig, els International Business Days posen el focus a Europa. Ja pots sol·licitar les teves entrevistes individualitzades o inscriure't en tallers per conèixer noves perspectives i oportunitats en sectors com l’energia, la tecnologia o la mobilitat. No t’ho perdis!

Els Cupons d’ACCIÓ són a punt d’obrir i enguany estem d’estrena: els nous Cupons ACCIÓ de programes europeus R+D+I et donaran una empenta per accedir a convocatòries d’ajuts europeus de recerca i d’innovació com Horizon Europe, Life o Digital Europe Programme, entre d’altres. Descobreix-los!

Des d’ACCIÓ i la xarxa Enterprise Europe Network t’ajudem a analitzar els requisits per accedir a les convocatòries Horizon Europe, a preparar les propostes per participar-hi i t’acompanyem en tot el procés de cerca de socis locals i internacionals. Vols saber-ne més? T’hi assessorem!

Coincidint amb el 30è aniversari del mercat únic europeu, vine a descobrir com millorar les teves importacions o exportacions i a conèixer com aprofitar els nous acords de la Unió Europea en un acte organitzat per ACCIÓ, la Cambra de Barcelona, el Consell de Cambres de Catalunya i la Comissió Europea. T’hi esperem!

Les Oficines Exteriors al continent europeu

I si amb tot això no en tens prou, des d’ACCIÓ t'oferim l’assessorament permanent i l’experiència dels consultors i consultores de les Oficines Exteriors al continent europeu. Expertesa local al teu servei!

No t'ho perdis

Ofereixes solucions digitals en l’àmbit de la salut?

Empreses com Grífols, HP, Reig Jofre o DKV busquen noves solucions digitals pels seus projectes. Vols oferir-los la teva tecnologia? El proper 17 de maig tens una cita a l’Open Innovation Challenge del Health Revolution Congress. Revisa els reptes de les empreses i participa-hi!

T’hi esperem!

Un ajut de 100.000 euros per a la teva startup

Si necessites finançament per fer créixer la teva empresa emergent, Startup Capital t'ofereix un ajut de fins a 100.000 euros per desenvolupar un producte o servei i validar el model de negoci. Encara ets a temps de seguir els passos de les més de 120 empreses que ja l’han rebut!

Sol·licita’l ara!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

5 coses que no sabies de la ‘deeptech’ catalana Fractus

Fractus, una empresa pionera en l’ecosistema deeptech català, ha aconseguit una cosa insòlita: avui la majoria de mòbils del món incorporen la seva tecnologia. Una història d’èxit, plena d’alts i baixos, i amb batalles judicials contra grans gegants tecnològics globals incloses.

No t’ho perdis!

Descobreix 2 imatge

Les tecnologies immersives, una realitat a Catalunya

Tecnologies com el metavers o la realitat virtual estan experimentant un creixement exponencial en sectors com l’entreteniment, la salut o la indústria. A Catalunya, de fet, ja hi ha més de 150 empreses que s’hi dediquen, tal i com indica un nou estudi d’ACCIÓ.

Descobreix-lo!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Subvencions Startup Capital

Subvencions per a nuclis R+D 2023

Acreditació d'entitats TECNIO

Acreditació de persones assessores d’ACCIÓ