Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 329. | Dimecres, 17 de maig del 2023

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Oportunitats amb molta química: internacionals i al costat de casa

El sector químic és una indústria clau per a l’economia catalana. No només es tracta de la segona indústria manufacturera de casa nostra sinó que és la que més exporta i una dels més importants del sud d’Europa. Un àmbit amb unes xifres que parlen per si soles: està formada per unes 2.000 empreses que generen una facturació equivalent al 12,4% del PIB català. Quasi res.

La química, a més, és una indústria que no deixa d’evolucionar i amb noves oportunitats de negoci per empreses que, com la teva, busquen expandir-se arreu del món. Avui, per trobar-ne de noves t’ho volem posar fàcil.

Obre el Recomanador d’oportunitats de negoci internacional i descobreix oportunitats d'aquest i d'altres sectors. Per anar fent boca, aquí, te n’oferim algunes:

Si vols més informació o fer realitat un nou projecte d'aquest o un altre sector, ja post contactar amb el Servei d’assessorament en internacionalització.

Expoquimia, la trobada internacional del sector

El congrés Expoquimia de Barcelona serà, del 30 de maig a l'1 de juny, el punt de trobada per donar resposta als grans reptes de la indústria. ACCIÓ hi serà present en diverses activitats per fer networking, conèixer la indústria o descobrir oportunitats de negoci locals i internacionals. Inscriu-t’hi i aconsegueix la teva entrada!

No t'ho perdis

Els Cupons d’ACCIÓ, ja han obert!

Si vols transformar la teva empresa, ara és la teva! Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa acaben d’obrir amb set modalitats per ajudar-te a créixer internacionalment, per implantar noves tecnologies o per millorar la teva estratègia empresarial!

S’esgoten ràpid, descobreix-los!

Europa, la teva plaça preferida per fer-hi negoci

Els International Business Days fan la darrera parada de l’any a Europa, el gran soci comercial de Catalunya. Del 22 al 26 de maig podràs posar el focus al Vell Continent amb tallers especialitzats i reunions amb experts per descobrir oportunitats úniques per als teus projectes.

Inscriu-t'hi!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

L’àmbit de la salut mental i les tendències del demà

A Catalunya ja hi ha 772 empreses dedicades al sector de la salut mental i l’autonomia personal. Un àmbit clau per el bon desenvolupament de les persones i l’economia i que es veu afectat per tendències tecnològiques globals com la telemedicina, les tecnologies de la llar o l’alimentació funcional.

Revisa el nou informe!

Descobreix 2 imatge

Com allargar la vida útil de l’aigua

Forminsa ha engegat un projecte per recircular i reciclar l’aigua utilitzada durant els seus processos de producció per evitar canviar-la de manera recurrent. Un projecte que ha estat possible a través dels Cupons ACCIÓ Green.

No et perdis la seva experiència!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Subvencions Startup Capital

Subvencions start-up capital coinversió any 2023

Subvencions per a nuclis R+D 2023

Acreditació d'entitats TECNIO

Subvencions a inversions empresarials d'alt impacte 2023

Subvencions Cupons ACCIÓ a l’estratègia

Subvencions de Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades

Subvencions Cupons ACCIÓ d’iniciació a l’exportació

Subvencions Cupons ACCIÓ International eTrade

Subvencions Cupons ACCIÓ Green

Subvencions Cupons ACCIÓ de programes europeus R+D+I

Subvencions Cupons ACCIÓ a la indústria 4.0