Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 330. | Dimecres, 31 de maig del 2023

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

El futur serà verd i digital. O no serà

Big data. Eficiència energètica. Transformació digital. Consum responsable. Automatització de processos. Gestió dels residus. Intel·ligència artificial. Informes de sostenibilitat. Comerç electrònic. Energies renovables. I molts més. No pararíem.

Ningú dubta de la importància d’implementar conceptes com aquests per assegurar un futur verd i digital que ha de començar avui mateix.

Vols fer els primers passos amb nosaltres? No tens excusa. Amb els programes ProACCIÓ Green i ProACCIÓ 4.0 ens un reguitzell d’ajuts, eines i serveis al teu abast per facilitar la transformació de la teva empresa. Avui te’n donem alguns exemples:

Empreses més sostenibles

Ajuts a la neutralitat climàtica. Si vols desenvolupar materials sostenibles o avançar cap a les energies renovables, els Cupons ACCIÓ Green són l’ajut que necessites. L'empresa Forminsa ja ha fet els primers passos per reduir el consum d’aigua!

R+D contra els efectes del canvi climàtic. Coneixes els ajuts Nuclis d’R+D Green? Aviat obren noves modalitats per desenvolupar nous projectes relacionats amb els residus o per millorar els efectes de l’emergència climàtica.No et perdis la presentació!

Innovació oberta per un món més sostenible. A la plataforma Catalonia Open Challenges hi trobaràs oportunitats d’innovació oberta amb empreses i entitats de tot el món relacionades amb la sostenibilitat. Descobreix-les

Empreses més digitals

Ajuts per potenciar el comerç electrònic. Els Cupons ACCIÓ International eTrade són l’empenta que la teva empresa necessita per potenciar els canals digitals i augmentar les vendes internacionals. Descobreix-los!

Fons Next Generation per a la transformació digital. Descobreix una de les convocatòries més grans dirigides a pimes per a la formació i contractació de professionals especialitzats. Informa-te'n!

Testeja tecnologies abans d’invertir-hi. Els Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades et permetran experimentar amb noves tecnologies a través dels equipaments tecnològics del Digital Innovation Hub de Catalunya. Sol·licita’ls!

No t'ho perdis

Horizon Europe, més a prop que mai

Horizon Europe és el programa europeu de recerca i innovació de referència. T’agradaria accedir-hi? Amb els Cupons ACCIÓ de programes europeus R+D+I volem que facis realitat els teus projectes d’innovació i accedeixis amb facilitat a aquest i altres programes de la Comissió Europea.

No et quedis sense!

Augmenten les consultes sobre barreres a l’exportació

En quatre anys han augmentat un 62% les consultes referents a aranzels, fiscalitat o logística i que representen barreres a l’exportació habituals per a les empreses catalanes. Unes consultes que resol de manera àgil l’Oficina tècnica de barreres a la internacionalització. Encara no la coneixes?

Descobreix-la!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

El sector químic: la primera indústria exportadora

Aquesta setmana el sector químic es vesteix de gala al congrés Expoquimia. Un dels sectors més potents i internacionalitzats de Catalunya i que a casa nostra està format per més de 1.900 empreses i 61.560 treballadors. Tot plegat ho indica un nou estudi d’ACCIÓ.

Descobreix-lo

Descobreix 2 imatge

Què en saps de la intel·ligència artificial generativa?

El Chat GPT ha posat de manifest que alguna cosa està canviant i ho està fent molt ràpid. Quins reptes planteja? Quin serà el futur immediat? I en aspectes ètics, com ens hem de preparar? Diego Bartolomé, CEO de l’empresa Sintetic.AI, ens n’explica les claus.

No t’ho perdis!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Cupons ACCIÓ de programes europeus R+D+I

Startup Capital de coinversió per empreses ‘deeptech’

Nuclis d'R+D per impulsar projectes tecnològics

Subvencions a inversions empresarials d'alt impacte

Cupons ACCIÓ a l’estratègia

Cupons ACCIÓ Green

Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades

Cupons ACCIÓ d’iniciació a l’exportació

Cupons ACCIÓ International eTrade

Acreditació persones assessores programes ACCIÓ

Acreditació d'entitats TECNIO