Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 332. | 28 de juny del 2023

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

La nova realitat per vendre al món: 'influencers', botigues virtuals i mercats web

El comerç electrònic obre una finestra única d’oportunitats internacionals per incrementar el nombre de clients, diversificar els països de destí o reduir els costos d’entrada en un mercat.

Uns beneficis que sap del cert l’empresa catalana de calçat Toni Pons. Qui li havia de dir a la seva primera generació que, a dia d’avui, estarien venent les seves espardenyes arreu del món a través de botigues virtuals, marketplaces i en campanyes amb influencers a les xarxes socials.

Això que al 1946 era ciència ficció, avui és la nova realitat. Descobreix la seva història i com han arribat a vendre calçat a 150 països amb eines digitals que són al teu abast.

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Aquest pas imprescindible per digitalitzar-se va arrencar el 2018 i avui encara treballen per consolidar nous mercats amb el suport d’ACCIÓ. T’agradaria seguir els seus passos? Et proposem algunes idees!

Cupons ACCIÓ International eTrade: ajuts de fins a 6.000 euros per millorar la teva presència online i seleccionar els millors canals i mercats per a tu!

Formació en màrqueting i comunicació digital internacional: quarta edició d’un curs que et permetrà desenvolupar el teu propi pla de màrqueting digital internacional.

Programa International eTrade: si ets una empresa exportadora que encara no vens online, t'ajudem a definir la teva estratègia per obrir-te a nous mercats.

No t'ho perdis

El dia de les empreses més disruptives

Torna l’Exponential Day amb més raó i sentit que mai. Vine a analitzar les fronteres de la intel·ligència artificial amb experts i aplicacions reals i a conèixer les empreses més disruptives de Catalunya.

Reserva’t el 20 de juliol!

Tens dubtes sobre les teves exportacions?

L'Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització t’ofereix una finestreta única de resolució de consultes sobre problemàtiques, tràmits i barreres que sorgeixen en importar, exportar o en la implantació a l'exterior.

Descobreix-la!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

L’Oficina Next Generation ha assessorat més de 1.500 empreses

Fa uns dies explicàvem unes xifres més que positives: les empreses catalanes capten el 21% dels fons Next Generation de tot l’Estat. Una participació que ha estat empesa, en bona part, per l’Oficina Next Generation d’ACCIÓ que ja ha assessorat més de 1.500 empreses.

Informa-te'n!

Descobreix 2 imatge

Impulsa la teva internacionalització amb la IA

De quina manera la intel·ligència artificial pot servir per potenciar el teu negoci internacional? De la mà de Víctor de Francisco, descobreix quines eines d’IA generativa pots fer servir i els passos que has de seguir per treure el màxim rendiment internacional a la teva empresa.

Recupera l’article!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Subvencions a inversions empresarials d'alt impacte

Subvencions als agents de suport a la internacionalització acreditats per ACCIÓ 2023

Subvencions per a noves oportunitats de negoci 2023

Cupons ACCIÓ de programes europeus R+D+I

Cupons ACCIÓ a l’estratègia

Cupons ACCIÓ Green

Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades

Cupons ACCIÓ International eTrade