Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 333. | 12 de juliol del 2023

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

La innovació de les empreses catalanes, a l’alça. I a la teva?

Tanca els ulls i pensa: en què innova la meva empresa? Com hem evolucionat durant els darrers anys? Hem adquirit alguna tecnologia o mètode nou?

Sigui quina sigui la resposta, ja saps que la innovació és sinònim de nous productes, de transformació del model de negoci o de millora de la gestió diària. Evolucions indispensables en un context de canvi constant com l’actual.

El nou Baròmetre de la innovació a Catalunya ho diu molt clar: prop d’un 60% de les empreses innovaràn durant el 2023 per ser més eficients i sostenibles, per augmentar la facturació o per adquirir noves tecnologies.

Si la teva empresa és de les que ja innova o de les que encara té camp per córrer, no et perdis aquestes propostes:

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Obertura immediata: Nuclis d’R+D Green

Els Nuclis d’R+D Green obren aquesta setmana! Uns ajuts de fins a 250.000 euros per iniciar projectes d'R+D tecnològics vinculats amb el canvi climàtic o per la gestió correcta dels residus. Descobreix-ne més!

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Innova de manera oberta i col·laborativa

Open Innovation Sprint és un programa de formació dirigit a persones directives d’empreses consolidades que vulguin fer un salt transformador a la companyia. T’hi atreveixes? Informa-te’n!

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

El Cupons d’ACCIÓ: el tastet més innovador

Ja sigui per avançar cap a les energies renovables, per testar noves tecnologies o per participar en programes europeus d’R+D, els Cupons d’ACCIÓ són l'empenta per transformar la teva empresa!

No t'ho perdis

Ajuts de 30.000 euros per obrir filials a l’estranger

T’agradaria expandir la teva empresa al món? Ben aviat obriran els ajuts a la Multilocalització - Noves filials a l’estranger! Una oportunitat única per afrontar els costos inicials de la teva implantació a l’exterior i ser més a prop dels teus clients o proveïdors.

Informa-te'n!

‘Mentoring express’ per a la teva startup

Si la teva startup ja forma part del Barcelona & Catalonia Startup Hub aprofita el servei Mentoring express per a startups: reuneix-te durant dues hores amb una de les persones mentores acreditades per ACCIÓ i aprofita la seva experiència, coneixements i contactes.

Sol·licita’l ara!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Catalunya, una ‘strong innovator’ a Europa

Catalunya escala al rànquing d’innovació europeu i assoleix per primera vegada la categoria strong innovator segons la Comissió Europea. Un índex d’innovació global que situa Catalunya per sobre de la mitjana de la Unió Europea.

Descobreix-ne més!

Descobreix 2 imatge

Nous ecosistemes de la proteïna alternativa

Una delegació d’11 empreses catalanes del sector carni ha participat recentment en una missió a Israel per conèixer l’ecosistema de proteïna alternativa d’aquest país. Una oportunitat per connectar amb startups de referència d’aquest àmbit.

Vols saber-ne més?

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Cupons ACCIÓ de programes europeus R+D+I

Cupons ACCIÓ a l’estratègia

Cupons ACCIÓ Green

Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades

Cupons ACCIÓ International eTrade

Cupons ACCIÓ d’iniciació a l’exportació

Subvencions start-up capital coinversió any 2023

Acreditació TECNIO