Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 340. | 4 de desembre del 2023

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

‘Always look on the tech side of life’
Tech Spirit & ACCIÓ Startup Forum 2023

Arriba el Tech Spirit 2023, la cita ineludible per a startups, empreses tecnològiques, emprenedors i inversors. Sota el lema “The tech side of life”, el dies 12 i 13 de desembre podràs compartir reflexions, converses i espais de trobada centrats en l’impacte de la intel·ligència artificial, la inversió pública i privada, la computació quàntica, les deep tech o la innovació oberta.

ACCIÓ, com a partner principal de l’esdeveniment, torna a impulsar l’ACCIÓ Startup Forum, amb un seguit d’activitats que no et pots perdre:

Escull la millor startup

Reconeixement a la Startup catalana de l’any. Vine a conèixer els projectes de les 27 startups finalistes i vota les que més et facin girar el cap. Amb la teva contribució, una nova startup prendrà el relleu de Real Deal Milk, Nixi for Children o BitMetrics, les guanyadores de les últimes edicions.

Reuneix-te amb inversors

Les bones idees necessiten combustible. I no hi ha res tan combustible com els diners. Per això, ACCIÓ torna a organitzar les reunions més efectives entre startups i inversors. Registra’t i completa el teu perfil per demanar reunions amb inversors i aconsegueix combustible per al teu projecte.

Amplia els teus coneixements

Si el Tech Spirit és un meravellós brou d’idees, projectes i converses, els Fireside Chats d’ACCIÓ són una olla a pressió on algunes de les grans empreses i les startups més innovadores compartiran reptes i reflexions. No te’ls perdis!

Tanca l’any amb una injecció de noves formes de convertir tecnologia en negoci i taral·leja “Always look on the tech side of life...” al Tech Spirit 2023!

No t'ho perdis

Recomanador d’oportunitats de negoci internacionals

Hem renovat el Recomanador d’oportunitats de negoci internacionals d’ACCIÓ! En només 3 clics: quina regió del món t’interessa?, a quin sector pertanys?, i quin grau de dificultat vols assumir amb el repte internacional?, descobriràs nous camins per a la ruta internacional de la teva empresa.

Explora ara el nou Recomanador!

Open Innovation Challenges 2024

Cada cop més empreses necessiten integrar solucions tecnològiques o invertir en noves tecnologies. Si ets una empresa proveïdora, presta atenció als propers Open Innovation Challenges, els esdeveniments B2B que ACCIÓ celebra en el marc dels grans congressos internacionals. Ja està oberta la participació per a l’ISE 2024, la gran cita del sector audiovisual, descobreix-ne els reptes!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Coneix a fons el teu sector, les tendències i oportunitats

Saps quantes empreses formen part del teu sector a Catalunya? Quina facturació global teniu o quants llocs de treball genereu? Els informes sectorials d’ACCIÓ radiografien els àmbits més destacats i emergents de l’economia catalana i t’ajuden a descobrir-ne les tendències i noves oportunitats de negoci. El darrer en veure la llum ha estat l'informe sobre la Proteïna alternativa a Catalunya. Busca el teu informe aquí!

Descobreix 2 imatge

Com treballen les oficines d’ACCIÓ al món?

Quin és el paper de les oficines exteriors d’ACCIÓ? Com et poden ajudar a fer negoci a l’exterior? Amb motiu dels 35 anys de l’obertura de les primeres oficines d’ACCIÓ arreu del món, t’ho expliquem. Si vols impulsar el teu negoci internacional, saber quins passos fer o de quines eines disposes, demana’ns més informació!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Subvencions Cupons ACCIÓ programes europeus R+D+I

Subvencions a activitats de promoció internacional

Acreditació de mentores i mentors de startups

Acreditació d'entitats i empreses TECNIO