Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 341. | 20 de desembre del 2023

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Per un 2024 ple de nous projectes i propòsits

Estarem d'acord que la intel·ligència artificial ha estat un dels conceptes de l'any. La seva explosió és motiu de debat a dins i a fora de l'empresa i ja n'hi ha un bon nombre que l'apliquen.

A la vegada, tanquem un any sabent que les empreses catalanes han seguit batent rècords de vendes a l'exterior; que a Catalunya hi ha més startups tecnològiques que mai i que grans empreses internacionals han anunciat noves inversions a casa nostra.

Notícies que ens empenyen a seguir impulsant iniciatives per acompanyar-te en tots els teus reptes i processos d'expansió internacional, de digitalització i de transformació.

Mentrestant, per inspirar-te i fer els primers passos et convidem a revisar alguns dels continguts més destacats de l'any.

La disrupció té noms i cognoms

Més enllà de casa nostra

Idees transformadores

Analitza el teu entorn

No t'ho perdis

Reforça la teva estratègia amb els clústers de Catalunya

Aquesta setmana s’ha presentat el business case que ha elaborat Harvard sobre la política de clústers a Catalunya. La prestigiosa institució ha estudiat la política de clústers catalana com un cas d’èxit mundial en la millora de la competitivitat empresarial. Actualment, més de 2.700 empreses formen part dels 27 clústers catalans, descobreix-los i troba el teu clúster!

Troba el finançament que necessites

Un any més ha tingut lloc la Catalan Pitch Competition d’ACCIÓ en el marc del Tech Spirit Barcelona, escenari on les startups catalanes han brillat amb força. Si tu també busques finançament per créixer i no vols esperar fins a la propera edició, entra al Recomanador de Finançament alternatiu! Hi trobaràs solucions per impulsar la teva empresa!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Acreditació de persones assessores dels programes d’ACCIÓ

Acreditació de mentores i mentors de startups

Acreditació d'entitats i empreses TECNIO