Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

ACCIÓ - Agència per la competitivitat de l’empresa

ACTE EMBLEMÀTIC D’ACCIÓ, inscriu-t'hi ara!

INSCRIU-T’HI ARA!

Necessites nou talent per a la teva empresa internacional?

Vols saber com algunes de les empreses catalanes més internacionals el gestionen?

Si hi ha un aspecte imprescindible per a l’expansió internacional, són les persones. Créixer amb èxit a nous països requereix coneixement, viatges, reunions i molts esforços que només es poden garantir amb una correcta gestió del talent.

Les persones que hi ha darrere dels equips internacionals o els Export Managers seran les protagonistes de la Jornada central de la Setmana de la Internacionalització: un matí que servirà per posar en valor i conèixer en primera persona el talent del present i del futur.

escenari únic

1

Marketplace de talent

startups innovadores

150

Estudiants i graduats en comerç internacional i logística

logotip

7

Agents de Suport a la Internacionalització

La Jornada central del 25 d’octubre al WTC de Barcelona és una cita que les empreses internacionalitzades com la teva no es poden perdre. A més de ponències i una taula rodona amb tres de les empreses més exportadores de Catalunya com Ferrer, Frit Ravich i Grifols, podràs viure el Marketplace del talent: una activitat inèdita per connectar i reunir-te amb joves professionals graduats en comerç internacional i logística.

Coneix als professionals del futur per a la teva empresa: 150 estudiants i graduats de l’ESCI-UPF, de l’Institut de Logística de Barcelona o el Tecnocampus t’estan esperant per compartir experiències i demostrar el seu talent!

Fes realitat els teus projectes al món!

Durant la Jornada central podràs seguir explorant noves oportunitats de negoci i fent realitat els teus projectes internacionals amb els Agents de Suport a la Internacionalització i les Oficines Exteriors d’ACCIÓ. Ja pots sol·licitar les teves entrevistes!

A més, durant tota la Setmana -entre el 23 i el 27 d’octubre- podràs gaudir d’un reguitzell d’activitats i sessions per ajudar-te a fer créixer els teus negocis al món!

INSCRIU-T’HI ARA!

Agents de Suport a la Internacionalització

Entitats coorganitzadores