Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 034. | Dijous, 20 d' octubre del 2023

RADAR D’ACCIÓ d’oportunitats empresarials

Oportunitats del mercat públic

Consulta totes les oportunitats de Compra Pública d’Innovació aquí i de Contractació Pública Internacional aquí

Oportunitats de negoci internacionals i d'innovació

Fins al 31.10.2023 | Maquinària i béns d'equip, Kenya

Empresa kenyana especialitzada en la comercialització i manufactura de maquinària per a la producció de te, cerca proveïdors/fabricants de ventiladors, equips de ventilació mecànica, equips de climatització, col·lectors de pols/bosses de filtre, motors i recanvis, productes d'acer inoxidable/acer suau (com a proveïdors de planxes/plaques) i cintes transportadores (PVC/cotó). Demana més informació.

Fins l'01.11.2023 | Maquinària i béns d'equip, Nicaragua

Empresa nicaragüenca especialitzada en la comercialització i instal·lació d'equipament agropecuari i de reg cerca proveïdors de canonades de polietilè i acoblaments d'alumini. Demana més informació.

Fins l'01.11.2023 | Smart Cities, Canadà

Intelligent City Challenge: solucions innovadores per millorar la inclusió digital, serveis públics i la infraestructura intel·ligent a la ciutat de New Westminster.

Fins l'01.11.2023 | Smart Cities, Barcelona

Barcelona city council – open innovation oportunity

Fins l'01.11.2023 | Smart Cities, Regne Unit

Westminster City Council cerca una solució innovadora que permeti mesurar, quantificar i fer seguiment de les emissions de carboni de manera més granular i eficaç, per avançar cap als seus objectius de ser un consell de zero emissions de carboni per al 2030 i una ciutat de zero emissions per al 2040.

Fins l'01.11.2023 | Smart Cities, Turquia

L'Ajuntament de la Metròpolis de Bursa cerca solucions innovadores per al problema de les inundacions i millorar la gestió de l'aigua a través del concepte de "ciutats esponges", amb l'objectiu de fer la ciutat més resistent als desastres i a l'escalfament global.

Fins l'01.11.2023 | Construcció sostenible i infraestructures, Canadà

La Ciutat de Vancouver busca solucions innovadores en àrees com el transport, la gestió de residus zero, edificis sostenibles i la gestió de l'aigua de pluja, i ofereix una oportunitat única per a empreses i proveïdors que puguin col·laborar en la creació d'una ciutat més sostenible.

Fins l'01.11.2023 | Smart Cities, Barcelona

IoT and AeroVR: BCN Drone Center busca associar-se amb empreses expertes en sensors IoT enfocats a Smart Cities per millorar les operacions de drons mitjançant la realitat virtual i oferir solucions innovadores per a la gestió de Smart Cities.

Fins l'01.11.2023 | Smart Cities, Barcelona

Grupo Construcía, un ecosistema d'empreses que transforma el sector de la construcció mitjançant l'economia circular, busca solucions innovadores per a l'ús sostenible de materials i la reducció de residus i energia en el cicle de vida dels edificis.

Fins al 03.11.2023 | Alimentació, Japó

Importador japonès de productes alimentaris està interessat en establir contacte amb proveïdors de pasta de ceba, pasta de poma i pasta de tomàquet. Demana més informació.

Fins al 03.11.2023 | Alimentació, Corea del Sud

Emart, un dels principals conglomerats sud-coreans, cerca productes congelats de pa i pastisseria per a la seva divisió d'alimentació, especialment pretzels, magdalenes i donuts. És imprescindible que es pugui treballar amb marca blanca i que la vida útil del producte sigui d'almenys 12 mesos. Demana més informació.

Fins al 05.11.2023 | Salut i serveis sanitaris, Bèlgica

Unitat de recerca universitària belga busca socis per a la convocatòria HORIZON-CL4-2024-RESILIENCE-01-36: Biomaterials avançats per a l'atenció mèdica (IA) d'Horizon Europe, especialitzada en recerca translacional en biomaterials per a pròtesis dentals, des del laboratori fins a la clínica.

Fins al 08.11.2023 | Energia i recursos, Grècia

Empresa grega amb un sistema eficient de calefacció per a plantes de serres o hivernacles cerca fabricants de material per a cortines calefactores.

Fins al 10.11.2023 | Indústria 4.0 i tecnologies del futur, Itàlia

Una plataforma per empoderar les dones en les seves carreres professionals cerca un soci tècnic per millorar la plataforma, incorporant noves funcionalitats amb IA i afegir un filtre de cerca de candidats basat en habilitats i altres detalls.

Fins al 17.11.2023 | Smart Cities, Bèlgica

Entertainmentlab: FTI & Startup Flanders cerca startups i empreses que treballin en solucions que apliquin models circulars per augmentar les taxes de reciclatge, influir en el comportament de les persones de manera innovadora i divertida, i crear cicles autosostenibles mitjançant la reutilització i el reaprofitament de residus en processos de producció per a millorar la gestió de residus en esdeveniments.

Fins al 31.12.2023 | Cosmètica, benestar i economia silver, Girona

L'empresa OKM cerca materials sostenibles per a la producció de motlles, amb l'objectiu de reemplaçar les escumes de poliuretà rígides per materials més ecològics i capaços de ser treballats mecànicament sense perdre les propietats físiques.

Fins al 02.11.2023 | Moble i hàbitat, Sud-àfrica

Empresa importadora i distribuïdora de Sud-àfrica cerca fabricants de llums o candelabres de luxe amb cosos i cristalls d'alta qualitat i està interessada en establir una col·laboració a llarg termini. Demana més informació.

Fins al 02.11.2023 | Alimentació, Països Bàltics

Empresa de distribució de carn danesa està buscant cansalada ibèrica per als mercats bàltics. Demana més informació.

Fins al 02.11.2023 | Alimentació, França

L'empresa de distribució francesa EUROSOURCING està buscant un fabricant de pa d'hamburguesa clàssic de 9 cm amb grans de sèsam. Demana més informació.

Fins al 02.11.2023 | Alimentació, Índia

Un proveïdor de productes càrnics del sector HORECA a l'Índia, amb granjes pròpies, busca ampliar la seva xarxa de proveïdors de carn fresca de porc en mercats de confiança com el català, degut a l'alta demanda interna. Demana més informació.

Fins al 03.11.2023 | Alimentació, Sud-àfrica

Un dels fabricants més importants de productes de confiteria i xocolata a Sud-àfrica cerca proveïdors d'ingredients per als seus productes (xocolates, toffees, piruletes, xiclets, caramels durs, etc). Demana més informació.

Fins al 03.11.2023 | Química i plàstics, Camerun

Empresa camerunesa especialitzada en la prestació de serveis de contractació de projectes, logística i manteniment relacionats amb el sector industrial cerca proveïdors de productes químics per al tractament d'aigües. Demana més informació.

Agenda destacada

Ajuts per a empreses

Subvencions Cupons ACCIÓ Green

Subvencions Cupons ACCIÓ programes europeus R+D+I

Subvencions activitats de promoció internacional

Acreditació TECNIO

Tendències sectorials i tecnològiques

Dinamarca i els videojocs: una nova onada d'èxit

El sector dels videojocs a Dinamarca està creixent i els indicadors apunten cap a un potencial aprofitable, amb inversions superiors als 188 milions d'euros en el sector durant l'últim any i un nombre d'ingressos i beneficis en constant augment.

Els videojocs i els desenvolupadors de jocs danesos estan experimentant un nou nivell d'èxit financer, amb un nombre d'ingressos, exportacions i beneficis en constant augment, especialment durant els últims anys i mesos. A més, els nous sistemes i interfícies mostren potencial per al país. D'altra banda, hi ha marge de millora quant a l'atracció de talent local i inversió, fet que fa que el sector dels videojocs a Dinamarca necessiti sinèrgies i projectes multidisciplinaris amb altres regions i països que complementin les seves necessitats més immediates derivades del creixement.

Tenim més de 200 oportunitats al teu abast. Vols que t’assessorem per trobar la que més t’encaixa? Consulta’ns aquí