Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 036. | Dijous, 14 de desembre del 2023

RADAR D’ACCIÓ d’oportunitats empresarials

Oportunitats del mercat públic

Consulta totes les oportunitats de Compra Pública d’Innovació aquí i de Contractació Pública Internacional aquí

Oportunitats de negoci internacionals i d'innovació

Fins al 21/12/2023 | Energia i recursos, Índia

Empresa índia, especialitzada en serveis de gestió de residus biomèdics, cerca socis que utilitzin tecnologies de desinfecció a Europa i puguin implementar solucions a l'Índia. Demana més informació.

Fins al 21/12/2023 | Maquinària i béns d'equipament, Ucraïna

Empresa ucraïnesa fabricant de sistemes d'equipaments industrials de calor i aigua, cerca comptadors o mesuradors amb interfície digital per mesurar volums d'aigua, així com vàlvules de bola i filtres. Demana més informació.

Fins al 21/12/2023 | Moble i hàbitat, França

Agent comercial que treballa amb centrals de compres franceses de botigues de bricolatge, basars, decoració i altres, cerca empreses manufactureres, importadores o comercialitzadores de pantalles per a llums d’ús domèstic. Demana més informació.

Fins al 21/12/2023 | Vins, caves i begudes, Kenya

Empresa de Kenya especialitzada en la comercialització i distribució de begudes alcohòliques a cadenes de supermercats de Kenya, Uganda i el canal on-line, cerca proveïdors de vi sec de marca blanca. Demana més informació.

Fins al 21/12/2023 | Alimentació, Països Baixos

Plataforma de venda on-line de producte espanyol cerca a Catalunya empreses de plats precuinats que encaixin en el concepte de tapa. També cerca productors d'olives i embotits, preferentment del sector horeca/food service. Demana més informació.

Fins al 21/12/2023 | Tèxtil i moda, Dinamarca

Empresa danesa cerca proveïdors tèxtils de diferents materials, idealment per treballar amb marca blanca: fil de cotó, fil de mitjons i fil acrílic. Demana més informació.

Fins al 21/12/2023 | Matèries primeres i transformació del metall i altres materials, Regne Unit

Empresa que vol iniciar la producció a gran escala de motors elèctrics per a bicicletes, cerca proveïdors de diverses peces: electric motor manufacture - IPM motors with a segmented stator, gear manufacture, die casting of aluminium / magnesium parts, CNC machining of aluminium and steels, sintering - powder metallurgy. Demana més informació.

Fins al 21/12/2023 | Economia circular, Corea del Sud

Multinacional sud-coreana dedicada a l'electrònica de consum busca solucions i materials que contribueixin a millorar l'eficiència energètica i la sostenibilitat dels seus aparells. També està interessada en tecnologies d'usabilitat intel·ligent dels productes (IOT/ Batteries Connectivity Neurosciences Smart Building /Computer vision /Artificial Intelligence Design / User interface / UX). Demana més informació.

Fins al 21/12/2023 | Maquinària i béns d'equipament, Índia

Distribuïdor indi, que ofereix productes i serveis als OEM de la indústria marítima a l'Índia, representa una empresa nord-americana de motors i generadors marins i busquen afegir-hi proveïdors d'Europa. Demana més informació.

Fins al 21/12/2023 | Alimentació, Japó

Empresa japonesa, gestora d'una cadena de restaurants italiana que es proveeix d'excedent d'empreses alimentàries per un compromís amb la sostenibilitat, cerca proveïment (no traders) d'excedent de peixos i mariscs. Demana més informació.

Fins al 07/01/2024 | Salut i serveis sanitaris, Països Baixos

A sensory-friendly environment for our patients.

Fins al 22/02/2024 | Alimentació, Turquia

Fabricant turc de béns de consum cerca un soci que tingui la funció de centre de demostracions (escola de cuina, escola de gastronomia, cuines), per presentar un projecte a una de les convocatòries del programa Horizon Europe.

Fins al 22/02/2024 | Alimentació, Turquia

Fabricant turc de béns de consum cerca un soci d'activitats de difusió i explotació per presentar un projecte a una de les convocatòries del programa Horizon Europe.

Agenda destacada

Ajuts per a empreses

Subvencions a les Xarxes d'inversors privats 2023

Acreditació d'entitats i empreses TECNIO

Acreditació de mentores i mentors de startups per al període 2024-2026

Acreditació de persones assessores dels programes d’ACCIÓ per al període 2022-2030

Tendències sectorials i tecnològiques

El Canadà, un país que busca aliments de qualitat, sostenibles i variats

El Canadà compra matèries primeres durant la major part de l'any, però també importa productes alimentaris. Dins del sector, es veu una tendència a l'alça en el consum de plats preparats, ecològics, kosher, halal, free from i saludables en general.

Amb una població diversa i creixent, cada cop més enfocada a l'alimentació sostenible i saludable, el mercat canadenc és molt atractiu per als productes alimentaris: orgànics, funcionals, vegans, vegetarians, ètnics, etc. La baixada dels preus del transport el darrer any ha fet que la importació de productes catalans torni a ser competitiva.

Tenim més de 200 oportunitats al teu abast. Vols que t’assessorem per trobar la que més t’encaixa? Consulta’ns aquí