Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 344. | 14 de febrer del 2024

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Prepara el MWC 2024: la tecnologia d'avui i demà al costat de casa

Si hi ha un lloc al món on conèixer les últimes tendències en connectivitat, intel·ligència artificial o digitalització de la indústria, aquest és el Mobile World Congress. Un espai únic on ampliar la teva agenda de contactes amb oportunitats inacabables de networking, de noves col·laboracions i de projectes de present i de futur.

Per tenir-hi èxit, però, totes les empreses coincideixen en una cosa: cal fer la feina abans. Revisa totes les activitats, prepara la teva agenda de reunions i fes prospecció de les empreses que hi trobaràs. Aquí te’n presentem algunes!

Busquem solucions tecnològiques a l’Open Innovation Challenge

Un dels grans esdeveniments B2B del congrés serà l'Open Innovation Challenge d'ACCIÓ. Una oportunitat per reunir-te i resoldre els reptes de grans empreses relacionats amb la intel·ligència artificial, la IoT, la connectivitat o la mobilitat. Revisa'ls i sol·licita les teves reunions!

Resol els reptes d’empreses com Seat:Code, Roca, Samsung, AstraZeneca o Damm, entre d’altres. Una quarantena de grans empreses esperen les teves solucions!

El punt de trobada de les empreses catalanes al MWC

La Generalitat acompanya prop d’una cinquantena d’empreses al Pavelló Catalunya, el punt de trobada de les empreses de casa nostra. Un espai on conèixer els projectes i les novetats tecnològiques. Avança’t i descobreix quines són!

Robots per millorar la vida de les persones. Descobreix el cas del Group Saltó, una de les empreses que trobaràs al Pavelló Catalunya!

Coneix les startups del Barcelona & Catalonia Startup Hub al 4YFN

El 4YFN, l’espai dedicat a les empreses emergents, celebrarà 10 anys per mostrar que està més consolidat que mai. Una quarantena de startups catalanes centraran l’atenció d'inversors i empreses al Pavelló Catalonia d'ACCIÓ.. Descobreix-les!

Insectius: automatització i tecnologia per al cultiu d’insectes. No et perdis el cas d’aquesta startup que podràs conèixer -i tastar- al 4YFN!

I si això no fos prou, durant el MWC, ACCIÓ organitza un grapat d’activitats al pavelló del 4YFN. Prepara la teva agenda!

No t'ho perdis

Busquem les empreses més disruptives de Catalunya

Al nostre entorn hi ha empreses que sou exemple d’adaptació, transformació i disrupció. Busquem empreses dinàmiques, d’alt creixement, que generin nous mercats, nous models de negoci i que ja incorporin tecnologies emergents. Ets tu? Forma part de les Catalonia Exponential Leaders 2024.

Uneix-t'hi ara!

Expandeix la teva empresa al món

El Servei d’exportació i expansió internacional t’ofereix suport, coneixement i els contactes en destí necessaris per augmentar les exportacions o per implantar la teva empresa als principals països del món. Explica’ns el teu projecte i fes realitat l’expansió internacional de la teva empresa als principals països del món.

Explica’ns el teu projecte!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Catalunya supera les 2.100 startups el 2023

L'ecosistema startup de Catalunya continua creixent a un ritme constant. Quin ha estat el creixement de 2023? O quins són els sectors més destacats de les startups catalanes? Descobreix aquestes dades i tots els detalls de l'ecosistema a l’informe d’ACCIÓ.

Descarrega’t l’informe!

Descobreix 2 imatge

Un dia al congrés ISE amb Fluendo

L’empresa catalana Fluendo, dedicada a donar serveis en tecnologia multimèdia, no s’ha volgut perdre el congrés audiovisual per excel·lència, l’ISE. Els hem acompanyat i ens han explicat com ho viuen i tot el que representa per a ells.

Recupera la seva experiència!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Acreditació d’agents de suport a la internacionalització

Acreditació de persones assessores dels programes d’ACCIÓ

Acreditació de mentores i mentors de startups

Acreditació d'entitats i empreses TECNIO