Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 345. | 28 de febrer del 2024

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Fins a la indústria 4.0 i més enllà!

Sobre el paper, incorporar tecnologia 4.0 a l'empresa sembla fàcil. Automatitzar processos industrials, reduir el consum energètic amb nous sistemes o desenvolupar productes amb la impressió 3D, pot semblar bufar i fer ampolles.

Res més lluny de la realitat. Tots sabem que qualsevol millora en aquest sentit és una feinada en termes d'investigació, de personal i d'inversió econòmica.

Per anar més enllà o fer els primers passos, et presentem algunes propostes com el congrés Advanced Factories, nous ajuts o exemples d'empreses que ja han fet el salt.

L'Advanced Factories, la trobada anual sobre innovació industrial, torna a Barcelona el mes d'abril i ACCIÓ t’hi vol acompanyar. Ja pots inscriure’t a les activitats que hi organitzem o participar a l’Open Innovation Challenge per oferir la teva tecnologia a grans empreses. Inscriu-t'hi i rebràs un codi d’accés al congrés!

El Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT) és la via directa per experimentar amb les tecnologies més avançades. Ara, et pots reunir amb els seus experts de manera gratuïta en el marc de l’Advanced Factories: una oportunitat única per fer el primer pas. Participa a les Tech Meetings!

Accedeix als ajuts dels fons Next Generation per accedir a serveis d’assessorament tecnològic especialitzat del Programa Activa Indústria 4.0, i a ajuts per impulsar l’adopció de tecnologies digitals disruptives a l’empresa en el marc del Programa de Suport als Digital Innovation Hubs.

Vols conèixer les empreses que ja han fet el pas? En el Catàleg de casos d’ús indústria 4.0 trobaràs nous exemples d’implantació industrial de noves tecnologies: robòtica avançada, big data, IoT, integració de sistemes i molt més. No t’ho perdis!

Acció Informa imatge

No t'ho perdis

La fira Alimentaria, a punt de caramel

En menys d’un mes arriba Alimentaria i el pavelló d’ACCIÓ bullirà d’activitat. A més de l’espai amb les 10 empreses catalanes que presentaran els seus projectes, durant tot el congrés podràs participar en un bon grapat de sessions i activitats de networking.

No t’ho perdis!

Tot el que necessites per accedir al país que vols

Les exportacions catalanes han batut un nou rècord històric el 2023 i han superat per primer cop els 100.000 milions d’euros. Des de Catalonia Trade Portal t’oferim informació, eines i recursos per ajudar-te a fer créixer el teu negoci a l’exterior. T’animes a explorar nous mercats?

Descobreix-lo!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

L’economia digital, un imant per a la captació d’inversions

L’economia digital és una de les indústries més dinàmiques. Amb més de 23.400 empreses, la seva facturació equival al 12,9 % del PIB català i té un gran potencial de creixement. Coincidint amb el MWC a Barcelona, hem publicat un nou estudi per mesurar el seu impacte.

Descarrega’t l’informe!

Descobreix 2 imatge

Que cap obstacle aturi els teus negocis internacionals!

Sabies que la UE ha aprovat un nou reglament per a la comercialització de productes? O que l’Argentina ha modificat el sistema d'importacions? ACCIÓ et manté al dia dels nous acords, normatives i restriccions sobre comerç internacional perquè cap obstacle aturi el teu creixement!

Consulta les alertes de comerç internacional!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Acreditació d’agents de suport a la internacionalització

Acreditació de persones assessores dels programes d’ACCIÓ

Acreditació de mentores i mentors de startups

Acreditació d'entitats i empreses TECNIO