Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 346. | 13 de març del 2024

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Els ‘best sellers’ d’ACCIÓ per guanyar-te el món

Motius per exportar o per implantar la teva empresa a l'exterior no te'n falten: més competitivitat i resiliència, la creació de llocs de treball de qualitat o una manera de diversificar mercats.

Per assolir-ho, t'oferim un ventall de serveis molt ampli per fer realitat els teus projectes internacionals. Ja sigui des de Catalunya o a través de la xarxa d'Oficines Exteriors d'ACCIÓ, t'ajudem a fer negocis a més de 100 mercats, en qualsevol sector i amb actuacions personalitzades a les teves necessitats.

Aquests són alguns dels serveis ‘best sellers’ per fer el salt internacional:

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Implanta't a l'exterior amb totes les garanties

Si tens clar a quin país anar, t'hi acompanyem amb totes les garanties. Aconsegueix un estudi de viabilitat per cercar socis, ubicacions o rebre suport legal.

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Troba els canals de comercialització ideals

T'ajudem a buscar els canals de distribució i de venda ideals per a tu. Tot plegat ho fem a través d'una estratègia conjunta i d'un estudi a mida que executem amb les Oficines Exteriors.

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Cerca els millors proveïdors per a la teva empresa

Trobar proveïdors a l'exterior és tot un repte que es complica en un període de tensions globals. Explica'ns el teu projecte i t'ajudem a diversificar la teva cadena de subministrament.

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Crea una nova estratègia digital

Si els canals digitals són la teva via per créixer a l'exterior, el servei International eTrade és el que necessites per treure'n tot el suc: ven a nous marketplaces o millora la teva presència en línia.

Els teus productes, a tot el món! Moltes empreses ja han aprofitat els serveis d'ACCIÓ i s'han expandit internacionalment. Descobreix la seva experiència!  

Acció Informa imatge

No t'ho perdis

Sigues la solució dels grans reptes de l’alimentació

Seràs a l’Alimentaria? Empreses i startups teniu l’oportunitat d’oferir solucions tecnològiques als reptes que han llançat grans empreses com Damm, Raimat, Frit Ravich o Gallo, entre d’altres. Participa a l’Open Innovation Challenge, el gran esdeveniment de reunions B2B del congrés.

Presenta les teves solucions!

Presentació dels ajuts Startup Capital

Vols conèixer els detalls dels ajuts Startup Capital? Són subvencions de fins a 100.000 euros per validar la tecnologia, desenvolupar nous productes o serveis o validar el model de negoci d'empreses emergents tecnològiques.

Participa a la sessió!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

El futur de la mobilitat passa per l'Open Innovation Challenge

Les branques més innovadores de BMW, Renault i SEAT, entre d’altres, han participat a l’Open Innovation Challenge del MWC per cercar noves solucions per resoldre els grans reptes de la indústria de l’automòbil i de la mobilitat.

Recupera la seva experiència!

Descobreix 2 imatge

Rècord històric d'inversió estrangera captada per ACCIÓ

ACCIÓ ha captat un nou rècord d'inversió estrangera el 2023: 880 milions d'euros en 112 projectes que han suposat la creació de més de 4.500 nous llocs de treball. Una gran notícia que posa en valor la feina feta des de Catalunya i des de les Oficines Exteriors.

Descobreix-ne més!

Acció Informa imatge

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Acreditació d’agents de suport a la internacionalització

Acreditació de persones assessores dels programes d’ACCIÓ

Acreditació de mentores i mentors de startups

Acreditació d'entitats i empreses TECNIO