Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 353. | 27 de juny del 2024

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

ACCIÓ Informa: accedir als fons Next Generation és més fàcil del que sembla. T’hi ajudem!

Diu la saviesa popular que “si vols arribar ràpid, ves sol; però si vols arribar lluny, ves acompanyat”. I exactament això és el que fa l’Oficina Next Generation EU: acompanyar-te perquè coneguis els requisits de cada convocatòria, treballar conjuntament la proposta i ajudar-te a escollir la que millor s’adapta a les necessitats del teu projecte.

Els fons Next Generation són una oportunitat històrica de transformació. Fins ara, les empreses catalanes ja han captat més de 1.500 milions d’euros en projectes per adoptar tecnologia, per reduir les emissions o per engegar noves iniciatives que marcaran un abans i un després.

Perquè n’estiguis al dia, t’avancem algunes de les convocatòries més destacades dels propers mesos:

Aquestes són només algunes de les convocatòries previstes en un futur immediat, però n'hi ha moltes més. L'Oficina Next Generation t'ajudarà a identificar-les i a millorar la teva estratègia d'accés! A més, si vols estar al dia de l’obertura de les convocatòries pots subscriure’t al servei d’Alertes Next Generation i les coneixeràs abans que ningú.

Subscriu-te a les Alertes!

El cas de GPA Innova: 3,7 MEUR per a projectes d’IA, digitalització industrial i sostenibilitat

El grup empresarial ha captat 3,7 milions d’euros dels fons Next Generation per a nou projectes diferents centrats en la intel·ligència artificial (IA), la digitalització industrial i el desenvolupament de tecnologia sostenible i amb impacte industrial.

Coneix el seu cas!

No t'ho perdis

El dia de les empreses més disruptives

Torna l’Exponential Day amb més raó i sentit que mai. Descobreix com empreses i innovació disruptiva poden combatre la crisi climàtica. Escolta a Alberto Granados de Microsoft i Iván Bofarull d’ESADE, i coneix iniciatives catalanes sostenibles. Vine i inspira't per transformar el futur!

Reserva’t el 17 de juliol!

Catalonia Open Challenges, la plataforma que et connecta!

Descobreix oportunitats d’innovació i comerç internacional! La plataforma Catalonia Open Challenges fomenta la cooperació entre empreses catalanes i internacionals i et permet cercar socis per a projectes de recerca i desenvolupament. Registra't avui mateix per connectar amb empreses i institucions a escala global!

Registra’t aquí!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Informe del sector edutech a Catalunya

Més de 300 empreses conformen el sector edutech a Catalunya, el triple que abans de la pandèmia. Les tecnologies immersives, la ludificació de l’ensenyament, el 'big data' i la intel·ligència artificial són algunes de les tecnologies que protagonitzen un canvi de paradigma en el món educatiu.

Descarrega’t l’informe!

Descobreix 2 imatge

Alertes Barreres: aprofitament tractats comercials UE

Un estudi d’ACCIÓ sobre l’aprofitament dels tractats comercials de la UE ha originat un nou grup d’alertes. Aquesta iniciativa us permetrà conèixer i aprofitar totes les oportunitats derivades dels canvis i nous acords comercials europeus.

Activa’t l’alarma!

Acció Informa imatge

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Subvencions Startup Capital de coinversió any 2024

Acreditació d’agents de suport a la internacionalització

Acreditació de persones assessores dels programes d’ACCIÓ

Acreditació de mentores i mentors de startups

Acreditació d'entitats i empreses TECNIO

Subvencions de Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades