Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 354. | 10 de juliol del 2024

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

ACCIÓ Informa: Com combatre el canvi climàtic des de l’empresa: eines i exemples

Repte: Fet de provocar algú a un combat, a un duel, etc. La definició de la paraula ja ens adverteix que ens trobem davant d’un combat. El més gran de tots si ens referim al principal repte de la nostra generació: el climàtic. Aquest 17 de juliol, torna l’Exponential Day per ajudar-nos a batre’ns en duel amb el repte climàtic, la disrupció definitiva.

Durant tot un matí podrem conèixer com les empreses contribueixen a aquesta lluita imprescindible a través de la implementació de solucions basades en la innovació disruptiva. Tindrem eines i exemples per ampliar el camp de batalla contra el repte climàtic. T’apuntes a formar part de la solució?

Disruption & Circularity for Climate Action

Harald Friedl, Global Circular Economist i Senior UN Adviser, ens ajudarà a pitjar les tecles oportunes per afrontar el repte del canvi climàtic a través de la disrupció i l’economia circular. La seva ponència serà una oportunitat única per descobrir com podem passar a l’acció, des de les empreses. Combatre el canvi climàtic i accelerar la innovació poden anar de la mà. T’ho perdràs?

Eines per transformar el teu model de negoci

Transformar models organitzatius no és senzill. Ivan Bofarull, director d’Innovació d’ESADE, ens ajudarà a trobar les eines que permetin enfocar l’operativa de la teva empresa cap a un model sostenible i compromès amb el clima. T’atreveixes a pensar en gran?

4 empreses catalanes que ja apliquen solucions disruptives

Com que a banda de la teoria també ens agrada la pràctica, a l’Exponential Day podràs descobrir les iniciatives de diferents empreses catalanes compromeses amb la sostenibilitat. Vine a conèixer els projectes de Pack2earth, Veritas, Factor Energia i CAYPI!

Per no perdre els bons costums, la cirereta del pastís a l’Exponential Day 2024 seran les 10 Catalonia Exponential Leaders d’enguany. Descobriràs les empreses més disruptives de l’any a Catalunya!

Eines, exemples, descobriments i networking. No hi faltarà de res a l’Exponential Day 2024. T’atreviràs a perdre-t’ho?

INSCRIU-T’HI ARA!

No t'ho perdis

Ajuts a projectes d’innovació oberta i disruptiva

Vols engegar o accelerar un projecte disruptiu a la teva empresa? Els Ajuts a projectes d’innovació oberta i disruptiva et permetran avançar a noves iniciatives disruptives com projectes d’ideació i desenvolupament de noves iniciatives o projectes de desenvolupament d’empreses emergents.

Participa a la nova convocatòria!

Mentoring express per a startups

Accedeix a la potent comunitat de mentors que conformen el nostre ecosistema d'assessorament per startups! Emprenedors en sèrie, directius, professionals de primer nivell... Tindràs dues hores amb el mentor que tu escullis per gaudir de tot el seu talent i experiència per plantejar-li tots els teus dubtes!

Sol·licita el servei

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Baròmetre de la Innovació a Catalunya 2023

El Baròmetre de la innovació a Catalunya avalua l’estat de la innovació de les empreses catalanes en temps real tenint en compte el pes dels actius intangibles, el procés d’innovació i el grau de transformació digital i verda. En què han innovat les empreses? Quines són les previsions de les empreses?

Descarrega’t l’informe

Descobreix 2 imatge

La Xina investiga les importacions de carn de porc europeu

Com a resposta a l’anunci de la Unió Europea d’imposar aranzels als fabricants de vehicles xinesos, el gegant asiàtic ha obert una investigació per presumpte ‘dumping’ fiscal als països i empreses que exporten porc i subproductes porcins a la Xina. Com afectaran les exportacions catalanes?

Descobreix tota la informació!

Acció Informa imatge

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Subvencions Startup Capital de coinversió any 2024

Subvencions de Cupons ACCIÓ de tecnologies digitals avançades

Acreditació d’agents de suport a la internacionalització

Acreditació de persones assessores dels programes d’ACCIÓ

Acreditació de mentores i mentors de startups

Acreditació d'entitats i empreses TECNIO