No veus bé aquest correu? Fes clic aquí | Traducción automática al castellano | Automatic translation to English
 
Núm. 260 Dijous, 16 d'abril del 2020 Facebook Twitter LinkedIn
 
acció
 
Marketplace Covid-19: la plataforma empresarial de referència per superar la crisi
 

Busques empreses que ofereixin serveis de desinfecció d'espais o articles per garantir la seguretat dels teus equips? Vols accelerar la transformació digital de la teva empresa en aquests temps on la virtualitat s'ha tornat imprescindible? Necessites primeres matèries per seguir fabricant productes sanitaris?

El Marketplace empresarial Covid-19 d'ACCIÓ t'ho posa fàcil. Aquesta eina s'ha convertit en la plataforma de referència per a les empreses de Catalunya per pal·liar els efectes de la crisi amb centenars d'ofertes disponibles al teu abast.

Totes elles provenen d'empreses que han ofert la seva tecnologia, materials o capacitat de producció, no només per als centres sanitaris sinó per a tot el teixit empresarial.

El Marketplace, que creix i evoluciona de forma constant, permet cercar les ofertes en funció de la seva especialitat i buscar-les per categories:

 
 
 

A més, davant el creixent volum d'ofertes, hem incorporat un cercador amb el qual es poden trobar ofertes per àrea geogràfica (del Vallès Occidental o de Tarragona, per exemple) o per productes concrets (termòmetre, adhesius, telemedicina, tests ràpids o videoconferència, per exemple).

Col·laboració. Talent. Creativitat. I molta generositat. Aquests han estat els ingredients que han convertit el Marketplace empresarial Covid-19 en una referència i on més de 1.500 empreses ja han ofert les seves solucions. Repassa'n les ofertes!

 
 
No t'ho perdis
 
Les Oficines Exteriors t'ajuden a fer front a la crisi de la Covid-19
 
 

Com està afectant la Covid-19 a l'economia de cada país? Si la teva empresa té negocis a l'estranger o estàs enmig d'un procés d'expansió internacional, t'oferim tota la informació que necessites a través d'ACCIÓ Virtual Desk: els nostres experts a les 40 Oficines Exteriors t'ajudaran! Explica'ns els teus projectes!

 
 
 
Aprèn a liderar la innovació
amb ACCIÓ i ESADE
 
 

Vols incorporar un nou model d'innovació per a la teva empresa? El Servei d'innovació estratègica d'ACCIÓ et permetrà accelerar la teva capacitat d'innovar i d'adaptar-te als canvis. Un servei que enguany es pot completar amb 8 sessions de capacitació específica a càrrec d'ESADE. Descobreix-ne més!

 
 
 
 
Descobreix
 
Recomanacions per a la tornada als llocs de treball
 
 

Coincidint amb el retorn a l'activitat empresarial dels sectors no essencials, cal que repassis la guia amb les recomanacions bàsiques per a la tornada als centres de treball d'aquelles persones i empreses que no poden fer teletreball: mesures de protecció, de mobilitat i molt mésNo te la perdis!

 
 
 
Mapa interactiu:
L'estat del transport al món
 
 

La crisi sanitària ha afectat el transport de persones i mercaderies d'arreu del món. Descobreix l'estat de les fronteres i del transport terrestre, aeri i marítim, en aquest mapa interactiu. Una eina viva i que es va actualitzant. Navega-hi!

 
 
 
Agenda
 
 
Els efectes de la Covid-19 en el comerç internacional
 
 
20/04/20
En línia
 
 
 
 
Virtual International Partnering. Innovation in Environment & Energy & Circular Economy
 
Inscripcions fins al 28 d'abril
En línia
 
 
 
 
Curs Indústria 4.0: Com abordar els reptes de la digitalització empresarial
 
Inscripcions fins al 4 de maig
En línia
 
 
 
 
Ajuts
 
veure més ajuts >
 
 
 

La normativa aplicable autoritza la nostra entitat, l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa (d'ara endavant, "ACCIÓ"), amb domicili al Passeig de Gràcia, 129, CP 08008, Barcelona, a remetre per mitjans electrònics informació i comunicacions comercials amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre activitats i serveis d'ACCIÓ d'idèntica o similar naturalesa respecte dels que vostè ha mostrat interès, participat o contractat amb la nostra entitat. Si vostè no vol rebre més comunicacions de la nostra organització pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l'adreça de correu electrònic dades.accio@gencat.cat o de l'adreça postal indicada anteriorment.