Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 319. | Dijous, 15 de desembre del 2022

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Oportunitats tecnològiques reals al teu abast

L’Integrated Systems Europe (ISE) i el MWC són congressos tecnològics globals amb una raó de ser molt clara: oferir-te bones oportunitats de negoci tecnològiques i d’innovació.

Ara bé, per amplificar aquestes oportunitats, des d’ACCIÓ i la Enterprise Europe Network de Catalunya, t'oferim els Open Innovation Challenges: sessions de networking B2B que et permetran reunir-te amb empreses locals i internacionals amb necessitats tecnològiques i reptes d'innovació oberta.

Si ets una startup, una empresa o un proveïdor de tecnologia ja pots veure els reptes empresarials dels Open Innovation Challenge de l’ISE o del MWC.

Si la teva empresa ofereix solucions tecnològiques del sector audiovisual, a l’Open Innovation Challenge de l’ISE podràs presentar les teves solucions a grans empreses catalanes com Kave Home, Kids&Us o la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Totes elles ja han publicat una vintena de reptes!

I de l’ISE passem al MWC. Empreses referents com Astrazeneca, Samsung, Grupo Planeta o Ikea estan esperant la teva tecnologia a l’Open Innovation Challenge. Reuneix-t’hi de manera presencial o virtual en el marc del congrés tecnològic per excel·lència i soluciona els seus reptes!

Més enllà dels grans congressos, la plataforma Catalonia Open Challenges és el punt de trobada d’empreses catalanes i internacionals on hi trobaràs oportunitats en innovació oberta, compra pública o de comerç internacional. N’hi trobaràs més d’un centenar!

Ja no tens excusa per col·laborar amb grans corporacions locals i internacionals. Entra a les plataformes, revisa els reptes i proposa les teves solucions. Aquest pot ser l’inici d’una relació fructífera!

No t'ho perdis

Vine a celebrar els 30 anys de clústers!

El programa Catalunya Clústers celebra 30 anys fomentant el canvi estratègic i ho fem amb referents globals i locals per conèixer i fer balanç de les estratègies empresarials del demà. T’esperem a aquest divendres al World Trade Center Barcelona.

Reserva la teva plaça

Vols expandir la teva empresa a nous països?

El servei d’exportació i expansió internacional t’ofereix suport, coneixement i els contactes necessaris per augmentar les teves exportacions o per implantar la teva empresa a un nou país. Saps com aconseguir-ho?

Descobreix el servei!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Emprenedors i inversors, cara a cara

Més enllà de diners, què vol un emprenedor del seu inversor? I al revés, què busca un inversor? Durant l’ACCIÓ Startup Forum es van celebrar més de 600 reunions entre uns i altres per crear noves aliances.

No et perdis la seva experiència!

Descobreix 2 imatge

Com fer créixer el teu equip amb igualtat de gènere

Com s’ha d’afrontar el creixement d’una empresa? Eli Abad, de Between Technology, ens explica com ha viscut el creixement del seu equip i com es poden aplicar solucions per lluitar contra els biaixos de gènere i salarials.

Recupera l’article!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Cupons indústria 4.0 de testatge de tecnologies digitals avançades

Subvencions a iniciatives de reforç de la competitivitat per a projectes de clústers

Subvencions per a noves iniciatives disruptives

Subvencions a projectes d’iniciatives de noves línies d’activitat de l’any 2022

Acreditació d'entitats TECNIO

Acreditació de persones assessores d’ACCIÓ 2022-2030