Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 324. | Dijous, 2 de març del 2023

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

L'aventura de fer negocis a l’exterior. Ens hi acompanyes?

Marxem de viatge. Des d’ara i durant els propers mesos et proposem viure amb nosaltres l’aventura de fer negocis a l’exterior, d’emocionar-te descobrint nous mercats i de fer realitat el gran desafiament: expandir la teva empresa a nous continents.

Els Focus geogràfics d’ACCIÓ tornen per portar-te noves tendències i oportunitats de negoci que només pots conèixer si t’ho explica algú que coneix els mercats de primera mà, com els directors i directores de les Oficines Exteriors d'ACCIÓ.

L’aventura comença la setmana vinent al Focus Àsia - Àfrica. Encara ets a temps d'apuntar-te al taller o demanar una reunió amb els nostres experts. Aprofita per entendre com funcionen i com treballar a països tan grans com la Xina o a realitats tan concretes i específiques com el Kazakhstan, amb diferents enfocaments temàtics o sectorials:

Poc després, et proposem creuar l’Atlàntic per posar el focus a Amèrica. Un nou viatge a mida, especialitzat i amb oportunitats úniques. Descobreix els tallers que ja tenim preparats per a tu:

I després de rodar el món, tornarem al Born. O gairebé.

Tancarem la gira retornant al Vell Continent, ja al mes de maig. Continua connectat i no et perdis les sessions que aniran completant el programa del Focus Europa, del qual ja tenim obertes les inscripcions per a alguns primers tallers i sessions informatives com la jornada sobre oportunitats pel sector TIC-Turisme a Dinamarca i el Regne Unit o com participar en les Fires europees més disruptives com la Noah, la WebSummit o Slush.

Entrevista’t amb experts per fer negoci al món

I vagis on vagis, ja saps que la millor recepta és sempre fer-te un itinerari a mida. Així que aprofita els Focus per reunir-te individualment amb els directors i directores de les Oficines Exteriors d’ACCIÓ. Explica’ls el teu projecte, la teva meta internacional, i junts traçarem la teva ruta per augmentar les vendes, internacionalitzar la teva empresa o trobar noves tendències, tecnologies i partners innovadors a qualsevol racó del món.

No t'ho perdis

Mentoring express per accelerar la teva startup

Reuneix-te durant dues hores amb un mentor acreditat d’ACCIÓ per fer créixer la teva startup a través de la seva experiència i coneixement. Gaudeix d’un dels avantatges de formar part del Barcelona & Catalonia Startup Hub, sol·licita el Mentoring express!

Presenta la teva empresa als Catalonia Exponential Leaders!

Últims dies! Siguis una startup o una empresa consolidada, presenta’t a la nova edició dels Catalonia Exponential Leaders i forma part de la comunitat d’empreses més disruptives de Catalunya. Segueix els passos d’empreses com Heura, SEAT:CODE o Kave Home.

Uneix-t'hi!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

La major oportunitat per formar el teu equip

Coneixes els ajuts Conforcat A MIDA? Aquest mes obrirà la major oportunitat per formar al teu equip a través de formacions fetes a mida per tu mateix. La nova convocatòria, procedent dels fons europeus Next Generation, permetrà formar unes 50.000 persones.

Informa-te'n!

Descobreix 2 imatge

Creixen un 15% les empreses catalanes del sector de l’economia digital

Aquesta setmana hem viscut un MWC molt intens! Un congrés que té un paper destacat en el posicionament del sector de l’economia digital a Catalunya: un àmbit que no deixa de créixer i que està format per 22.000 empreses que facturen 30.240 milions d’euros.

Descobreix-ne més!

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Ajuts i finançament Next Generation EU

Acreditació d’agents de suport a la internacionalització

Acreditació de clústers

Acreditació de mentores i mentors de startups

Acreditació d'entitats TECNIO

Acreditació de persones assessores d’ACCIÓ