Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 28. | Dijous, 24 de març del 2023

RADAR D’ACCIÓ d’oportunitats empresarials

Oportunitats del mercat públic

Consulta totes les oportunitats de Compra Pública d’Innovació aquí i de Contractació Pública Internacional aquí

Oportunitats de negoci internacionals i d'innovació

Fins al 31.03.2023 | Construcció sostenible i infraestructures, Japó

Empresa japonesa subministradora de gasos industrials, equips i instal·lacions relacionades, participa en un projecte per impulsar l'ús de l'hidrogen com a substitut del gas i té interès en contactar amb proveïdors de tubs compostos de resina: tubs en base a materials de resina multicapa, carboni, alumini, fibra de vidre, etc. Demana més informació.

Fins al 31.03.2023 | Química i plàstics, Alemanya

Empresa alemanya productora de fertilitzants i condicionadors de sòls (amb productes aptes per a l'agricultura ecològica) busca proveïdors de proteïna animal processada com "farina"/pols feta de pèl o plomes d'animals, adobs orgànics i sulfat de ferro granulat. Demana més informació.

Fins al 31.03.2023 | Química i plàstics, Israel

Empresa israelita que recicla plàstic i el converteix en dissolvents, ceres o olis, vol contactar proveïdors locals de residus plàstics. Demana més informació.

Fins al 31.03.2023 | Alimentació, Holanda

Distribuidora holandesa d'alimentació i begudes amb presència a Europa, Sud-est asiàtic i Amèrica del Nord, cerca empreses de cervesa i destil·lats a Catalunya. Demana més informació.

Fins al 31.03.2023 | Alimentació, Israel

Importadora d’alimentació i begudes d’Israel cerca empreses fabricants de farina de galeta (“pa ratllat”). Demana més informació.

Fins al 31.03.2023 | Alimentació, Turquia

Important grup del sector alimentació per a mascotes i granges d'explotacions animals de Turquia, cerca menjar humit per a gossos. Demana més informació.

Fins l'01.04.2023 | Cosmètica, benestar i economia silver, Alemanya

Empresa alemanya comercialitzadora de marques pròpies al sector de la cura facial i productes per a la llar, i que subministra exclusivament a grans superfícies, cerca proveïdor de màscares facials de marca blanca, idealment amb certificació IFS o BRC (imprescindible ISO9001 i ISO22716). Demana més informació.

Fins al 13.04.2023 | TIC i transformació digital, Europa

Seeking an SME with expertise in voice recognition technology for an Eurostars project in the field of aphasia.

Fins al 13.04.2023 | Tots els sectors, Europa

Eurostars: joint transnational call for proposals.

Fins al 07.05.2023 | Logística, e-commerce i distribució, Països Baixos

A Dutch company specialized in future-proof logistic process automation is looking for solutions and technologies to further automate the container loading process.

Agenda destacada

Ajuts per a empreses

STRADA: Empowering women in manufacturing through leadership development

Eureka: Call for lightweighting projects

Eureka: CELTIC-NEXT Spring 2023 call for projects

Eureka: Eurostars call for projects APR 2023

Eureka: Globalstars call for projects with Kenya

Horizon Europe: R+I actions to support the implementation of the Climate-neutral and Smart Cities Mission (HORIZON-MISS-2023-CIT-01)

Horizon Europe: Demonstration of climate mitigation and resilience solutions in support of the implementation of the Adaptation to Climate Change and Cities Missions (HORIZON-MISS-2023-CLIMA-CITIES-01)

MIND4MACHINES open call: Efficiency and competitiveness of the manufacturing industry by adopting the latest digital technologies

Tendències sectorials i tecnològiques

La transformació de metalls, un dels 10 principals sectors de l'Uzbekistan

El sector del metall i la metal·lúrgia és un dels més importants del país i es troba entre els 10 primers per volum de negoci.

Segons Euromonitor, l'any 2019 el sector del metall i la metal·lúrgia figurava entre els principals sectors de l'Uzbekistan, i amb 306,6 milions de USD era un dels 10 primers per volum de negoci.

Del 2015 al 2019 es va registrar un creixement del 9%, i del 2019 al 2024 s'espera que el creixement del sector s'intensifiqui i arribi a un 15,18%.

L'Uzbekistan és un país amb bastanta tradició industrial, i actualment ofereix diverses oportunitats en els sectors dels materials i la maquinària destinats a l'elaboració de metalls.

Tenim més de 200 oportunitats al teu abast. Vols que t’assessorem per trobar la que més t’encaixa? Consulta’ns aquí