Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 029. | Dijous, 28 de abril del 2023

RADAR D’ACCIÓ d’oportunitats empresarials

Oportunitats del mercat públic

Consulta totes les oportunitats de Compra Pública d’Innovació aquí i de Contractació Pública Internacional aquí

Oportunitats de negoci internacionals i d'innovació

Oportunitats d'Open Innovation

Fins al 02.05.2023 | Cosmètica, benestar i economia silver, Turquia

Empresa turca que distribueix productes de bellesa per a professionals cerca proveïdors d'ampolles per a la cura de la pell. Demana més informació.

Fins al 03.05.2023 | Cosmètica, benestar i economia silver, Colòmbia

Empresa colombiana que comercialitza productes de bellesa cerca noves marques de cosmètica per a la cura de la pell i el cabell. Demana més informació.

Fins al 05.05.2023 | Altres, Polònia

ACTION SA, empresa polonesa amb més de 30 anys d'experiència en la distribució de productes B2B i B2C, cerca proveïdors amb experiència en exportació, que siguin empreses manufactureres de productes de qualitat mitja o mitja-alta i d’alt valor en disseny, amb marques reconegudes a Europa i amb algun membre que parli anglès. Demana més informació.

Fins al 05.05.2023 | Alimentació, Països Baixos

Marketplace de distribució d'aliments que distribueixen HORECA i retail cerca productes plantbased per a HORECA, preferentment amb representació als Països Baixos o experiència en aquest mercat. Demana més informació.

Fins al 03.05.2023 | Alimentació, Israel

La cadena de supermercats israelita Shufersal cerca proveïdors catalans de marca blanca per a oli d'oliva verge (regular i orgànic), oli en esprai, salses (especialment maionesa), snacks salats amb certificat kosher i begudes vegetals. Demana més informació.

Fins al 05.05.2023 | Alimentació, Filipines

Empresa de distribució d'aliments a Filipines cerca proveïdors d'aliments i cosmètica interessats en el mercat filipí. Demana més informació.

Fins al 05.05.2023 | Química i plàstics, Alemanya

Empresa alemanya familiar amb més de 50 anys d'experiència en la producció de fertilitzants i condicionadors de sòls, especialment per a l'agricultura ecològica, cerca proveïdors de proteïna animal processada, adobs orgànics i sulfat de ferro granulat. Preferiblement, la proteïna animal hauria de ser en forma de "farina" o pols obtinguda a partir de pèls o plomes d'animals. Demana més informació.

Fins al 05.05.2023 | Matèries primeres i transformació del metall i altres materials, Alemanya

Empresa alemanya que actua com a oficina de compres per a empreses del mateix país, cerca proveïdors de peces d'acer que hagin estat sotmeses a tractament tèrmic, incloent el normalitzat i el recuit per distensió. Aquestes peces són d'una forma d'anell, i es requereixen amb les dimensions específiques de 1.188mm de diàmetre exterior, 1.108mm de diàmetre interior i 137mm d'alçada. Demana més informació.

Fins al 05.05.2023 | Tèxtil i moda, Bèlgica

Empresa belga dedicada a la confecció de roba de punt per a dona cerca fabricants per a produir els seus dissenys, especialment jerseis, bufandes i càrdigans. Demana més informació.

Fins al 05.05.2023 | Paper, cartró i packaging, Països Baixos

Empresa holandesa, amb seu a Barcelona, especialitzada en jocs d'aventura a l'aire lliure, cerca proveïdors de cofres/capses decoratives de fusta, amb una quantitat estimada de 150-200 unitats. Demana més informació.

Fins al 08.05.2023 | Construcció sostenible i infraestructures, Japó

Empresa japonesa subministradora de gasos industrials, equips i instal·lacions relacionades, que participa en un projecte per impulsar l'ús de l'hidrogen com a substitut del gas, cerca proveïdors de tubs compostos de resina per a la infraestructura de conducció d'hidrogen. Els tubs han de ser en base a materials de resina multicapa, carboni, alumini, fibra de vidre, o altres equivalents. Demana més informació.

Fins al 08.05.2023 | Alimentació, Regne Unit

Empresa francesa de consultoria, que presta serveis als clients del sector foodservice o del canal de vendes minorista, cerca fabricants de cereals per esmorzar, sal i galetes de caixa d'assortiment que puguin produir amb marca blanca. Demana més informació.

Fins al 08.05.2023 | Matèries primeres i transformació del metall i altres materials, França

Empresa francesa especialitzada en components passius per fibra òptica cerca proveïdors especialitzats en xapa fina, especialment de material d'acer. Demana més informació.

Fins al 22.05.2023 | Alimentació, Alemanya

German importer of fish and seafood is looking for vegan or vegetarian fish and seafood alternatives, supplier agreements are offered.

Fins al 29.05.2023 | Biotecnologia, Itàlia

Italian innovative SME is looking for smart and rapid detectors of micro-organisms.

Fins al 05.06.2023 | Automoció, moto i mobilitat lleugera, França

French company is looking for subcontractors in European countries in the sector of electric drives and electro magnetic solutions.

Fins al 16.06.2023 | Indústria 4.0 i tecnologies del futur, Suècia

An Innovative Swedish company is looking for manufacturing companies with a need to make the review process of technical drawing more effective using AI.

Fins al 20.06.2023 | Tèxtil i moda, Alemanya

German equestrian sports outfitter is looking for textile manufacturers to produce functional garment under private label.

Agenda destacada

Ajuts per a empreses

Subvencions per a nuclis R+D 2023

Subvencions start-up capital per a empreses tecnològiques emergents any 2023

EPICENTRE Call: solucions innovadores del sectors TIC, fintech, salut i agroalimentació.

ChallengeMyCity: propostes innovadores en mobilitat urbana sostenible a Grècia.

METASTARS Call: projectes de startups en l'Intel·ligència Artificial, ciberseguretat i salut digital.

RESIST Call: projectes d'innovació en matèria de salut, clima, energia, mobilitat i seguretat.

Innovation Fund-Small Scale: projectes innovadors en les primeres etapes en biotecnologia, salut i TIC.

Tendències sectorials i tecnològiques

Hong Kong programa nous projectes ferroviaris i d'infraestructures

Amb més de 79.000 quilòmetres de projectes ferroviaris en construcció o planificats, l'Àsia-Pacífic és el mercat ferroviari més rellevant del món.

La construcció de la Northern Metropolis de Hong Kong a la frontera amb la Xina continental farà que les infraestructures de transport tinguin un paper més destacat en les properes dècades, sent crucials per a facilitar el moviment de la població entre el nucli urbà de Hong Kong i les futures metròpolis dels Nous Territoris.

Amb més de 40 estacions noves de ferrocarril, 90 Km de vies noves i 63 Km de carreteres noves previstes, Hong Kong és una destinació atractiva per a empreses que busquen expandir-se a un mercat en constant creixement. Aprofita aquesta oportunitat i fes créixer el teu negoci a Hong Kong!

Tenim més de 200 oportunitats al teu abast. Vols que t’assessorem per trobar la que més t’encaixa? Consulta’ns aquí