Si no veus bé aquest correu consulta la versió web
Traducción automática al castellano | Automatic translation to English

Núm. 347. | 26 de març del 2024

AGENDA ACCIÓ, activitats per a empreses i professionals

Que la processó no et vagi per dins: 12 solucions pràctiques per sacsejar la teva empresa

Per capricis del calendari, aquest butlletí t’arriba enmig de Setmana Santa. Un bon moment per fugir del dia a dia i puguis valorar algunes de les nostres eines i solucions més consolidades.

Navega-hi i descobreix com podem ajudar-te a fer més competitiva la teva empresa, amb innovació, internacionalització, tecnologia i coneixement.

Entre processons i mones de pasqua, aprofita aquests dies per sacsejar la teva empresa, fent parada a aquestes 12 estacions. Tria la teva!

No t'ho perdis

Impulsant la indústria 4.0 a l'Advanced Factories

El congrés Advanced Factories és sinònim d’innovació industrial. Ofereix les teves solucions tecnològiques a grans empreses com Taurus o Celsa Group o reuneix-te amb experts del DIH4CAT per incorporar noves tecnologies. Inscriu-t'hi i aconsegueix un codi d'accés al congrés!

Participa-hi!

Startup Capital, el trampolí de la teva startup tecnològica

Si ets una startup de recent creació, amb tecnologia pròpia i que necessites finançament per créixer, segueix els passos de les més de 120 empreses emergents que ja han rebut l'ajut Startup Capital. Un impuls de 100.000 euros per desenvolupar un producte o validar el model de negoci!

Convocatòria oberta!

Descobreix

Descobreix 1 imatge

Alimentaria 2024: Innovació oberta per a l’estalvi d’aigua

La sequera està obligant a moltes empreses a buscar solucions tecnològiques per reduir el consum d’aigua. Les empreses Família Torres i Pastas Gallo han participat a l’Open Innovation Challenge de l’Alimentaria per potenciar l’estalvi d’aigua a través de reptes concrets.

No t’ho perdis!

Descobreix 2 imatge

L’impacte del Brexit en el comerç exterior de Catalunya

La sortida del Regne Unit de la Unió Europea ha afectat les relacions comercials entre Catalunya i el país britànic. Amb aquest nou escenari, les exportacions i importacions de productes s'han alterat en sectors com els vehicles o el petroli. Descobreix-ne els efectes a l’informe!

Descarrega’t l’informe!

Acció Informa imatge

Agenda

Ajuts i acreditacions

Convocatòries obertes

Acreditació d'entitats i empreses TECNIO

Acreditació de persones assessores dels programes d’ACCIÓ

Acreditació de mentores i mentors de startups

Subvencions Startup Capital per a empreses tecnològiques emergents 2024